fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Krig mellem LeBron og Barkley

LeBron James, Cleveland Cavaliers, Keith Allison, Flickr
LeBron James, Cleveland Cavaliers, Keith Allison, Flickr

Så skete det! LeBron James tog bladet fra munden og lod fråden møde den tidligere stjerne og nu kommentator Charles Barkley.

De seneste to uger har der i amerikanske medier været masser af spalteplads til LeBron James og hans ønsker om endnu en spiller til Cleveland Cavaliers. Det har kastet mange reaktioner af sig, men forleden stak Charles Barkley så hænderne helt ind i bistadet og rodede rundt.

Cleveland Cavaliers har det dyreste hold i NBA. Og de har også netop tradet Kyle Korver. Skal de have endnu en point guard af kvalitet, så skal man have pengepungen op af lommen, og så begynder det at gøre ondt på den økonomisk hårdt spændte Cleveland organisation.

Derfor blev diskussionen i NBA studiet på TNT forleden voldsomt ophedet, da Barkley og Shaquille O’Neal bestemt ikke var enige om LeBron James udtalelser og brug af pressen vedrørende dette.

Barkley kaldte LeBron for en klynker. Samtidig pegede han på, at Cleveland har givet LeBron alt, hvad han har peget på. JR Smith, Iman Shumpert, Kyle Korver. Alle blev købt på James befaling. Derfor var Barkley fortørnet over James brug af medierne i sagen.

Herefter forsvarede Shaq LeBron ved at sige, at Barkley intet vidste om at gå back to back på mesterskaber (en ting Barkley, der er mesterskabsløs, ofte får smidt i hovedet i studiet), og den store center fortsatte med at konkludere at Cavs udover en pointguard også kunne bruge en stor center. Sandsynligvis adresseret til Cavaliers elendige forsvarsspil denne sæson.

Barkley fortsatte dog ufortrødent og spurgte retorisk om LeBron helst ville slippe for at konkurrere generelt. “Det her er ikke en 7 eleven, hvor du bare går ind og køber spillere. Han er den bedste spiller i verden, men alligevel vil han, efter at han har fået alt, hvad han pegede på, stadig have mere”.

Ret hurtigt fik Barkley gennem medierne det svar, der gennem noget tid har ligget lidt i luften. LeBron bed fra sig.

“I’m not going to let him disrespect my legacy like that,” sagde James til ESPN.com. “I’m not the one who threw somebody through a window. I never spit on a kid. I never had unpaid debt in Las Vegas. I never said, ‘I’m not a role model.’ I never showed up to All-Star Weekend on Sunday because I was in Vegas all weekend partying.”

Efterfølgende kaldte LeBron Barkley for en hater – et udtryk der i høj grad er blevet hæftet på James gennem årene, da hans personlighed generelt deler vandene.

Seneste nyt er, at Barkley har udtalt, at han ikke kommer til at stoppe sin kritik. “Jeg er ikke her for at være venner med spillerne. Jeg er her for at gøre mit job. Jeg kommer heller ikke til at være personlig, som LeBron har været det mod mig. Jeg har diskuteret basketball, mens han har googlet løs for at finde personlige ting at hælde i hovedet på mig”.

De sidste ord er nok ikke sagt i denne sag!

Foto: Flickr – Keith Allison

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...