fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

Klay Thompson overriver korsbåndet

Klay Thompson måtte forlade banen i kamp seks af årets NBA-finaler, efter han landte skævt ned på sit venstre ben. Efter forvirring om hans tilbagevenden til kampen, bekræfter hans agent efter kampen, at Thompson overvred sit korsbånd i situationen.

Foto: FLICKR - Keith Allison

Hvis nederlaget til Raptors ikke var slemt nok, så må Warriors se endnu en profil udeblive grundet en skade. Det skete i nattens finale-kamp mod Toronto Raptors, hvor Thompson efter et dunkeforsøg i tredje periode landede forkert på hans venstre ben, og måtte humpe mod omklædningsrummet med General Manager Bob Myers og hans far Mychal Thompson lige i hælene. Klay Thompson returnerede dog hurtigt til banen, hvor han skød de to straffekast han fik tildelt efter spillet, hvor Danny Green fejlede ham. Det spredte et umiddelbart håb blandt alle i hallen og alle hjemme i stuerne. Det håb var desværre kortvarrigt, da Thompson hurtigt blev eskorteret til omklædningen, hvor Dorris Burke, ESPN, efterfølgende rapporterede, at Thompson ikke ville returnere til kampen.

En times tid efter kampens afslutning meldte Thompsons agent, Greg Lawrence officielt ud til ESPN, at Thompson havde overret hans korsbånd.

Udsigterne til Thompsons forløb er selvfølgelig svære at spå om på nuværende tidspunkt, men et realistisk estimat på sådan en skade er, at han nok er ude indtil marts eller april næste år. Thompson er free agent i år og står til en max-kontrakt, ihvertfald som det så ud før kampen. Om det har ændret sig er også uvist, men han vil formodentligt ikke spille før marts næste år.

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Næste kamp

More in Golden State Warriors