fbpx
Find os her

Nyhedsoversigt

Kevin Durant tvivlsom til kamp fem

Kevin Durant er meldt som tvivlsom til nattens opgør mod Toronto Raptors. Det er første gang, siden Durant pådrog sig en skade i læggen mod Houston Rockets d. 8 maj.

Foto: FIBA.com

Kevin Durant kan komme i aktion for første gang siden d. 8 maj, da han i løbet af søndag trænede med resten af holdet. Det bekræftede cheftræner Steve Kerr på gårsdagens pressemøde:

“Han træner med os i dag (…) Og han træner ekstra med nogle af vores unge spillere. Vi vurdere det derfra.”

Durant har ikke trænet med holdet, siden han blev skadet i kamp fem mod Houston Rockets i slutspillets anden runde. Han har løbende gjort fremskridt, men trænede med kontakt for første gang igår. Efter træningen blev han evalueret, og kan derfor komme i aktion i nattens kamp, hvor Warriors spiller med ryggen mod muren, i en kamp der kan blive sæsonens sidste.

De møder nemlig Raptors på udebane i en afgørende kamp fem. Raptors er foran 3-1 i serien og kan lukke serien med en sejr i nat, og dermed bringe det første mesterskab til Canada.

Kevin Durant opdateret til game-time decision til dagens første presseadgang. Det vil sige, at han bliver evalueret lige før kampstart, hvilket lyder som om, at gårsdagens træning har været positiv. Hvorvidt han kommer i aktion eller ej, må vi som sagt vente med til klokken 03 i nat.

 

Opdateres

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Mere fra Golden State Warriors