fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Kaninerne kæmper sig til første sæsonsejr

Onsdag aften tog Svendborg Rabbits imod Team FOG Næstved. Efter to nederlag i sæsonens opstart kunne Svenborg løbe af sted med deres første sejr på 77-72.

Foto: FN Sportsfoto

De to tophold mødtes i Kaninhulen i et opgør der havde det skønne, flotte, men også lidt uskønne takter over sig. Føringen bølgede frem og tilbage på pointtavlen det meste af tiden.

Kampen startede ud med høj intensitet, hvor hjemmeholdets sult efter sejr var tydelig at mærke. Gæsterne satte sig dog på kampen hurtigt, og var foran i store dele af de første ti minutter.

Trommerne bankede og fansene bakkede talstærkt op om deres Svendborg spillere, der dog havde problemer med at få styr på Team FOG i defensiven. Første periode sluttede 21-25.

I anden periode var forsvaret i særklasse for de to hold, hvilket kunne ses på de få scoringer fra begge mandskaber. Næstved mistede grebet som de havde i starten af kampen og taber perioden med tre point. Stillingen ved halvleg var 35-36.

Tredje periode var præget af en masse uprovokerede fejl fra Næstved mandskabet, der første til seks turnovers i form af skridt og betrædelse uden for banen. Det udnyttede Svendborg til deres fordel, og skabte et hul til gæsterne med blandt andet trepointsscoringer, der ikke sjældent var på buzzeren.

Udover at finde netmaskerne dækkede fynboerne op på fuldbane, hvilket vakte problemer for Team FOG, som smed et par bolde væk i forsøget på at knække koden.

Gæsterne havde et sidste skud i bøssen, og kæmpede sig tilbage i fjerde periode, efter at havde været nede med ti-tolv point i løbet af de sidste ti minutter. De kom tilbage og var nede med fem i de døende minutter, hvor Kaninerne havde problemer i offensiven. Det gik dog ikke sydsjællandernes vej, da Rabbits holdte føringen og tog deres første sejr i sæsonen på 77-72.

Topscorer i kampen blev Carlos Mateo med 24 point. Svenborg spillerne fordelte pointe jævnt i mellem sig, hvor Myck Kabongo og Zachary Charles med 15 point hver og Jacob Jensen 13 point og 13 rebounds.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Nyhedsoversigt