fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Memphis Grizzlies

Ja Morant kåret til Rookie of the Year

Ja Morant har vundet prisen som Rookie of the Year efter en bragende første sæson for Memphis Grizzlies.

Ja Morant
Foto: Dave Winder-Murray State Athletics

En sæson fyldt med highlights af Ja Morant har gjort ham fortjent til at kalde sig Rookie of the Year, ovenpå en sæson hvor han snittede 17.8 point, 3.9 rebounds og 7.3 assist. Han beviste gennem sæsonen, at han er en rendyrket scorer med et talent for lægge bolden i kurven på de mest kreative måder.

En anden force han besidder, er at han kan aflevere bolden sublimt og involverer sine holdkammerater i spillet. Memphis Grizzlies var ikke spået til at komme inden for slutspillet, men Morant bandt holdet sammen i sæsonen og udviste lederskab, hvilket kan tyde på en god fremtid for ham i NBA – og for os basketballfans.

Han blev valgt som nummer 2 i Draften 2019 lige efter Zion Williamson, som alt hypen var omkring. Morant stod mere i skyggen og skulle vise sit værd. Williamson var spået til at vinde titlen før sæsonen, men skader satte en kæp i hjulet, og han fik kun spillet 24 kampe.

I voteringen fik Morant 99 stemmer og Williamson 1 ud af de 100 stemmer, der blev afgivet om førstepladsen. Morant blev den anden i klubbens historie til at vinde den fornemme og fremtidshåbefulde pris. Den første var Pau Gasol i sæsonen 2001-02.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...