fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse tvunget til sejr i kampen om Pro B

Værløse og EBAA dystede i Pro B, hvor en tæt affære endte med en markant sejr

I Pro B har Wolfpack og Værløse taget afstand til det resterende felt. Sidstnævnte havde brug for en sejr hjemme mod EBAA, hvis de skulle holde trit i kampen om førstepladsen.

Det var en lige affære i de to første perioder. Begge hold skød 40 procent fra gulvet, dog var EBAA giftigst fra mid-range, mens Værløse havde mere præcision bag linjen.

EBAA’s Keane Thomann var en varm herre. Han gik til pause med 16 point og 5 rebounds, mens Evan Fischer havde 10 point og 5 rebounds for Værløse. Pausetilling var 34-34.

De kølede dog betragteligt ned og sluttede begge 3. periode med samme pointantal, som de startede med. Begge hold var stadig fuldkomment lige indtil halvvejs inde i 4. periode. Værløse formåede efter fastbreaks at skabe en double-digit føring på 67-57.

Værløse blev pludseligt temmelig ugæstfrie, og sagde “tak for i aften” med en overbevisende sejr på 86-69. De holder sig derfor inde i kampen om Pro B med 14 point – 2 point bag Wolfpack.

Evan Fischer og Keane Thomann sluttede begge med 18 point.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen