fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens IC henter amerikansk forstærkning

Horsens IC henter deres fjerde amerikaner til truppen i form af forwarden Soufiyane Diakite fra collegeholdet Bethune Cookman i NCAA Division 1. Horsens har haft en flot start på sæsonen, hvor de er gået 14-2, men fortæller samtidig på deres Facebook-side, at de har haft behov for at forstærke holdet “for at kunne bide optimalt fra os i den sidste halvdel af sæsonen”.

Den 1,98 høje amerikaner snittede i sæsonen 17/18 10,5 point, 9,8 rebounds, 1,1 assist, 0,9 blocks og 0,8 steals. Han blev samtidig kåret til årets forsvarsspiller i MEAC-conferencen. Han kunne ikke helt leve op til det niveau i sidste sæson, men han håber på at kunne genfinde formen for Horsens, hvor hans tidligere college holdkammerat, Brandon Tabb, også spillede indtil i sommers.

Horsens IC afventer pt. arbejdstilladelse før Soufiyane Diakite kan få sin debut, men han vil være tilstede til kampen mod BMS Herlev Wolfpack på lørdag.

Soufiyane Diakite i sin nye trøje. Foto: Horsens IC Facebook

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Basketligaen