fbpx
Connect with us

FIBA

Franskmændene hiver smal sejr

Frankrig vinder over Litauen med cifrene 78-75. Sejrherrerne sad i det store hele tungt på kampen, dog kæmpede litauerne sig tilbage i sidste periode, og havde nær snuppet sejren.

Foto: FIBA Basketball

Litauen havde svært ved at finde netmaskerne, hvilket kunne ses på deres skudprocent fra gulvet på 38 procent. I den anden lejr havde franske Evan Fournier fundet sit flotte spil frem, han blev topscorer i kampen med 24 point.

Frankrig sad allerede på kampen efter første periode, dog kom litauerne med enkelte runs i dele af anden halvleg, hvor de viste deres arbejdsmoral, trods deres udfordring med at ramme skud. Jonas Valanciunas gjorde sit i angrebet med 18 point og 7 rebounds.

Fjerde periode var forsvarets fortjeneste. Litauen spillede fysisk mod franskmændene, som resulterede i defensive stops, og kontra den anden vej. Litauerne kom tilbage med fem minutter igen, hvor stillingen var 67-66 i Frankrigs favør.

De håndfuld minutter, der var tilbage af kampen blev udspillet i en højlydt arena, hvor det høje niveau af basketball blev hyldet. Der var hårde kampe om boldbesiddelse, hvor føringen skiftede flere gange. Litauerne var dog ramt af deres uheld på procenterne, hvilket Nando De Colo fra Frankrig udnyttede med en sen scoring i de sidste sekunder, og kunne lukke kampen.

Frankrig har dermed otte point på en delt første plads med Australien, som nu ser ud til at gå videre. Litauen har seks point, og ser til gengæld svært ud at komme videre.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in FIBA