fbpx
Connect with us

Brooklyn Nets

Durant forventes ude hele sæsonen

Ifølge Brooklyn Nets’ generel manager, så forventes det ikke, at Durant kommer til at trække i Nets-uniformen den kommende sæson.

Foto: Arkiv

New York AP(nyhedssite i New York) kan fortælle at Sean Marks, Nets GM, forbereder den kommende sæson uden Kevin Durant på banen. Det er på baggrund af hans skade i akillesscenen, som han pådrog sig i sommers under NBA finalerne, da han spillede for Golden State Warriors.

“Omkring Kevin, så, tror jeg, at vi må sige forventningerne er, at han er ude i et år,” udtalte Marks til New York AP.

Under playoff var Durant i forvejen skadet i læggen, hvor Warriors manglede ham i en del kampe, men han kom i spil under finaleserien, som førte til en af de værste skader en basketballspiller kan frygte. Man er derfor påpasselige med at fremskynde helingsprocessen og i sidste ende forværre skaden.

Brooklyn Nets har langtidsplaner for drømmen om et mesterskab, og satser nødvendigvis ikke på kommende sæson til at være en succes. Det er på trods af, man har hentet Kyrie Irving og Durant i sommerpausen, da organisationen jo vidste skaden hos den sidstenævnte var langvarig.

“Hvorom alting er, så har vi en langsigtet plan her(Nets, red.). Det har aldrig handlet om den næste sæson. Det handler om en eliteatlet, som skal tilbage til sin bedste fysiske form på banen, lige meget, hvad det kræver,” forklarer Marks.

Durant, der sidste år snittede 26 point i sidste års grundspil, er en atlet med et kæmpe konkurrencegen. Og det er selvfølgelig muligt, at han kommer til at spille i år, da han naturligvis selv har interesse deri, men der er mere på spil som Nets GM formulerer det:

“Jeg tror du kigger på en af de størreste konkurrencemennesker her(i NBA, red.), så jeg tror, at jeg ville være gal på den, hvis jeg sagde nej, han kommer nok ikke til at spille.” Og fortsætter:” Jeg tror, at det er indlysende, han vil spille, men der er mere på spil.”

For NBA fansene er det ærgerligt, hvis Durant ikke kommer til at være en del af den kommende NBA sæson, der i den grad ser spændende ud på papiret konkurrence mæssigt. Kvaliteterne og talentmassen er fordelt rundt på flere hold, end vi så i sidste år. Det er på den anden side også ærgerligt, hvis en af de bedstespillere, i nyere tid, skulle forværre sin skade, og være ude i endnu længere tid.

Du kan her få et gensyn med Kevin Durants højdepunkter fra seneste playoff:

Køb dit NBA-gear her

More in Brooklyn Nets