fbpx
Connect with us

Justin Doellman sænkede ærkerivalerne fra Real Madrid tilbage i januar måned, med en buzzerbeater i sidste sekund. I aftes var han igen koldere end den arktiske is, da han på blot 5 sekunder, satte 5 point i kurven i de sidste 7 sekunder af kampen i overtiden.

Det russiske mandskab, CSKA Moscow, havde mulighed for at tage en ”sikker” sejr med hjem til Moskva, eftersom de med 2 minutter og 17 sekunder førte med 8 point (84-76) over FC Barcelona. Men catalanerne var iskolde, og trak kampen i overtid (85-85), og vandt efterfølgende opgøret på den mest spektakulære måde.

Selv i overtiden stod CSKA i en god position til at tage kampen med 10 sekunder igen, hvor de var foran 98-95 efter to stensikre straffekast af serberen Miloša Teodosića. Men så meldte Justin Doellmans sig ind i kampen.

Med syv sekunder igen af overtiden, rammer Doellman en tre-pointsskud, og bringer balance i regnskabet (98-98). Her lignede det endnu en overtid i Palau Blaugrana.

Men da Teodosic inbounder bolden, er hans holdkammerat alt, alt, ALT for passiv, og Dollman stjæler bolden, og sætter yderliger to point i kurven, til kæmpe ekstase af de 6.778 fremmødte fans. CSKA får et sidste og desperat forsøg til at skabe miraklet i den anden ende, men misser, til stor jubel af hele Arenaen og ikke mindst FC Barcelona’s mandskab der for få sekunder siden stod til at tabe sjette kamp i Top 16 runden. Catalanerne vinder kampen 100-98 og håbet om en plads i kvartfinalen er stadigvæk i live.

Bedste spiller i Barca-trøjen var Ante Tomic med sine 21 point, efterfulgt af Tomas Satoransky med 19 point, imens Justin Doellman sluttede af med 12 point og 10 rebounds.

For CSKA Moscow var guard-duoen, Nando De Colo med sine 30 point, 7 rebounds og 3 assist, samt af Milos Teodosic med sine 23 point, 7 rebounds og 6 assists der var bedst.

Se Justin Doellman knuse CSKA Moscwa herunder, og give russerne deres blot fjerde nederlag i Euroleague ud af 20 kampe.

Foto: Video screenshot

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in EuroLeague