fbpx
Connect with us

FIBA

Dinamo Sassari indtager førstepladsen i Bakken Bears’ Champions League gruppe

Mens Bakken Bears’ Champions League kamp mod Galatasaray er udskudt til i næste uge, spillede Dinamo Sassari og Iberostar Tenerife onsdag om førstepladsen i Gruppe A.

Onsdag aften tørnede Dinamo Sassari og Iberostar Tenerife sammen i en kamp om førstepladsen i Basketball Champions Leagues Gruppe A, der også tæller de danske mestre fra Bakken Bears.

Iberostar har fået en god start på sæsonen, hvor de i den hjemlige liga har vundet 6 ud af 7 kampe, samt hevet en sikker sejr over Bakken Bears hjem i første runde af Champions League sæsonen 2020/21.

Det havde fået flere medier til at udråbe det spanske tophold som smalle favoritter imod Dinamo Sassari, der ellers tog sig kærligt af Galatasaray med 93-84 sejr for to uger siden.

Italiensk dominans i anden halvleg

Iberostar Tenerife kom bedst fra start i kampen, hvor især Bruno Fitipaldo virkede oplagt. Den uruguayanske point guard scorede 15 af Iberostars 26 point i første quarter, og det flotte spil resulterede også i en pauseføring på 38-47 til de spanske gæster.

Alt spænding udeblev dog fra kampen i anden halvleg efter et par mindre taktiske justeringer i pausen fra Dinamo Sassari, der holdte de spanske gæster til sammenlagt at score 25 point i tredje og fjerde quarter.

Sassari startede tredje quarter med et 19-2 run, hvor Marco Spissu med to 3-pointsscoringer i træk halvvejs inde i perioden, bragte hjemmeholdet foran 51-49. Efter føringsskiftet så holdet fra Sardinien sig aldrig tilbage, og endte med at køre en sikker 92-72 sejr i hus.

Du kan se highlights fra kampen herunder:

 

Sejren betyder, at Dinamo Sassari nu er alene i front af Gruppe A, inden tredje runde af Champions League sættes i gang 17. november.

Bakken Bears’ udsatte kamp mod Galatasaray forventes at blive spillet 11. november klokken 18.00.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in FIBA