fbpx
Connect with us

Internationalt

COVID-19 udskyder højst sandsynligt OL

De olympiske lege bliver med højst sandsynlighed aflyst og skubbet til 2021 i stedet, skriver USA Today.

Foto: Arkiv

Kampe, ligaer og events er blevet aflyst på stribe det seneste stykke tid af den omfattende coronavirus. Nu lader det til, at det største sportsevent i 2020 også aflyses eller i hvert fald udskydes.

USA Today har snakket med Dick Pound, et canadisk veteran-medlem af den Internationale Olympiske Komité (IOC), der vurderer at De Olympiske Lege 2020 i Tokyo efter alt at dømme vil blive rykket til 2021.

Det er dog ikke meldt officelt ud på nuværende tidspunkt, men præsidenten fra IOC sagde søndag, at der i de næste fire uger skal diskuteres helt lavpraktisk, om hvad de gør med OL. Intet tyder på en aflysning, men en udsættelse forlyder det.

“Ud fra de informationer vi har i IOC, så er udsættelsen besluttet”, siger Pound mandag til USA Today, og tilføjer, at de officielle meldinger kommer ud i en nær fremtid:

“Det (udmeldinger, red.) vil komme ud i etaper. Vi vil udsætte OL, også skal vi i gang med det uhyre store praktiske arbejde med selve udsættelsen.”

Det tyder altså på, at vi basket-og sportsinteresserede må skyde en hvid pil efter at se de største atleter i aktion i år.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Internationalt