fbpx
Connect with us

LA Clippers

Clippers med kurs mod ny hjemmebane

Ejeren af Los Angeles Clippers, Steve Ballmer, har været ude med det store checkhæfte i et indkøb af ny arena til sit franchise.

Foto: Arkiv

Steve Ballmer har købt the Forum med adresse i Inglewood, California. Arenaen er et historisk sted, som tidligere har huset NBA-All Star, og er kendt som et populært koncertsted.

Det har været en proces, der har stået på i længere tid med forhandlinger, men nu har Ballmer indgået en aftale med tidligere ejere, MSGC(Madison Squarde Garden Company), om en pris på 400 millioner dollars.

The Forum skal fortsat have samme funktion og altså ikke huse Clippers, men købet var en vigtig brik for Ballmers drøm om at bygge en arena med plads til 18.000 mennesker, da området indgår, hvor den nye arena skal opbygges samtidig med, at det er strategisk i forhold til trafik-og byplanlægningen.

Trods det store køb er Ballmer ikke helt i mål endnu, da der stadig er miljøtests og andre formaliteter, som skal være i orden. Det forventes at være klaret i løbet af den sidste del af kalenderåret 2020.

Startskuddet til rivaliseringen

Los Angeles Clippers og Los Angeles Lakers har altid været i en rivalisering, men førstenævnte har været lillebroren, der har stået i skygget og har aldrig smagt på en titel. De har også delt arena med Lakers og delt fans til dels og altså generelt ikke haft sin egen fulde identitet.

Gennem det seneste årti og starten på dette med den nuværende sæson, som er sat på hold, har Clippers dog tilkæmpet sig mere anderkendelse både på og uden for banen. Det er blandt andet Ballmer som kan tage æren her, da han gik helhjertet ind i Clippers ved overtagelsen af ejerskabet i 2014. Man ser Ballmer entusiastisk til hver hjemmebanekamp og viser også sit store engagementet med den nye arena.

Clippers er altså ved at peake i deres historie på nuværende tidspunkt med Kawhi Leonard og Paul George på holdkortet og er et mesterskabshold i manges øjne. Battle of LA er det nye og vi vil komme til at se stor rivalisering i fremtiden mellem Lakers og Clippers, hvilket vil komme til at tiltrække profiler til begge franchises.

Den nye arena vil tilmed også give en ny identitet, som kan få Clippers ud af skyggen af moderklubben af Los Angeles, Lakers.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Clippers