fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Boston Celtics – Toronto Raptors

Stilling i serien: Toronto Raptors 3-4 Boston Celtics

Kamp 7: fredag d. 11 september kl 03:00 dansk tid, natten til lørdag

Resultat: Boston Celtics 92 – 87 Toronto Raptors

Resumé og afrunding:

Boston vinder serien

Boston Celtics vandt i nat kamp 7 over Toronto Raptors efter en spændende serie, som gik frem og tilbage. De forsvarende mestre er derfor ude af slutspillet, mens Boston Celtics skal møde Miami Heat i Eastern Conference Finals. Det var en spændende serie, hvor det var svært at forudsige, hvem der ville tage sejren. Hele Bostons hold var til stede gennem hele serien. Jayson Tatum, Kemba Walker og Jaylen Brown var alle sammen en stor del af sejren, og det bliver spændende at se, hvad de kan gøre mod Miami Heat. Toronto manglede derimod virkelig Pascal Siakam gennem hele serien. Han præsterede ikke det han viste igennem sæsonen og i slutspillet sidste år. Kyle Lowry og Fred VanVleet spillede rigtig flot, men det var ikke nok.

 

Kamp 7 blev dog lige så tæt, som resten af serien har været. Jayson Tatum førte Celtics til en sejr med sine 29 points, 12 rebounds og 7 assists. Han var også den eneste Celtics spiller, som kunne ramme sine trepointsskud.

Boston startede kampen bedst, hvor de ramte deres skud og spillede glimrende forsvar. De fik hurtigt distanceret Toronto, hvor de fik en føring på 19 – 7. Det slog dog ikke Toronto ud af kampen, som inden halvlegen fik en føring på 23 – 27.  Boston fik dog reduceret, så de kun var bagud med ét points inden pausen.

Kampen var tæt igennem andet quarter, hvor ingen af holdene kunne trække fra. Toronto førte gennem det meste af quarteret, men Boston fik det vendt og gik til halvleg med en føring på 50 – 46.

Selvom Boston fik et forspring på ni points lige efter halvlegen, fik Toronto lukket hullet. Det var et helt tæt quarter igen, hvor der blev leveret flotte forsvarspil i begge ender, og hårde scoringer af blandt andet Jayson Tatum og Marcus Smart. Det sluttede helt tæt med 72 – 71.

Boston startede igen fjerde quarter med at få et forspring. Med godt forsvar og Jayson Tatum i angrebet fik de en føring på 81 – 73. Fred VanVleet gjorde dog alt for at holde Toronto inde i kampen. Tatum fik ikke Siakam til at se godt ud i forsvaret, hvor han ramte trepointscoringer og fløj forbi ham, når han gik til kurven. Med 4:42 tilbage på uret havde Boston en føring med 10 points. Men med store scoringer fra Norman Powell, Pascal Siakam og selvfølgelig Kyle Lowry var den helt tæt med et minut igen ved stillingen 89 – 87. Toronto havde en fastbreak chance for at udligne, men Marcus Smart fik blokeret Norman Powell bagfra. Efter det var forsøgte Raptors at fejle, men Celtics var sikre på deres straffekast. To mislykket trepointsforsøg senere fra Raptors, og så var det officielt. Boston Celtics vandt serien i syv kampe, og de kan se frem til at møde Miami Heat.

 

Du kan se highligts fra kampen nedenunder:

 

 

Kamp 6: onsdag d. 9 september, 00.30 dansk tid (natten til tirsdag)

Resultat: Boston Toronto Raptors 125-122 Boston Celtics

Resumé:

Raptors udligner igen

Efter at have været bagud både 2-0 og 3-2, har Toronto Raptors endnu en gang udlignet serien og dermed tvunget Boston Celtics ud i en alt afgørende kamp 7!

Boston førte 52-48 ved halvleg, efter begge hold havde haft det svært rent offensivt. Toronto startede blandt andet med at skyde 9 for 32 fra gulvet i kampen, inden de kom bedre med i anden quarter.

Toronto, der var bagud med 12 point i første halvleg, kom for alvor i gang i tredje quarter, hvor de scorede 33 point i perioden for at føre 81-77 på vej ind, hvad vi troede, skulle blive fjerde og sidste quarter af kampen.

Ved stillingen 98-98 i fjerde quarter drev Kemba Walker mod kurven med kampuret tæt på nul. Kemba bliver rørt på spillet, men ingen fejl kaldt. Anunoby greb derefter rebounden, og Raptors kalder en timeout med 2,2 sekunder tilbage.

Celtics havde dog en fejl at give af, da Tatum fejler Anunoby på indspillet og efterlod 0,9 sekunder for et catch-and-shoot forsøg for Toronto, som Siakam var tæt på at sende i kurven, men missede skudforsøget.

Overtime
Den første periode af overtime blev lige så tæt, som den regulære kamp. Norman Powell missede en potentiel gamewinner mod slutningen, og vi skulle dermed ud i en anden overtidsperiode.

I anden overtime periode, var der for alvor gang i 3-pointsscoringerne og med 0,9 sekunder tilbage har Marcus Smart chancen for at udligne kampen, men brænder. Dermed ender kampen 125-122 til Toronto Raptors.

Du kan se alle highlights fra kampen herunder

Den alt afgørende kamp 7 spilles fredag klokken 03.00, natten til lørdag

Kamp 5: mandag d. 7 september, 00.30 dansk tid (natten til tirsdag)

Resultat: Boston Celtics 111-89 Toronto Raptors

Resumé:
Boston Celtics er tilbage i front af andenrundeserien mod Toronto Raptors. Efter at have tabt kamp 3 og 4 dominerede Celtics kamp 5 fra start til slut, og vandt en sikker 111-89-sejr.

Boston førte fra start til slut og satte tonen tidligt ved at holde Raptors til kun 11 point i første quarter. De dominerede i begge ender af gulvet og førte med så meget som 30 på i anden quarter. Især Jaylen Brown lignede sig selv igen efter en dårlig kamp 4, og førte Boston an med 27 point og seks rebounds. Derudover scorede alle startere et to-cifret pointantal.

Raptors fik en elendig start på kamp 5 og var aldrig i stand til at komme sig. Deres 11 point i første quarter satte ny franchise rekord for næst-færrest point i nogen playoff quarter. Kyle Lowry og Pascal Siakam kæmpede begge voldsomt med spillet på banen og scorede tilsammen kun 20 point.

Toronto kom dog en anelse bedre ud til tredje quarter, hvor de udscorede Boston 28-25. Det var dog langt fra nok og Boston førte 87-63 på vej ind i fjerde quarter.

Du kan her se alle highlights fra nattens kamp

Næste kamp mellem de to hold er på onsdag 00.30 natten til torsdag.

Kamp 4: lørdag d. 6 september, 00.30 dansk tid (natten til søndag)

Resultat: Toronto Raptors 100 – 93 Boston Celtics

Resumé:

Raptors udligner serien

Toronto Raptors og Boston Celtics spillede i nat kamp fire i kampen om at komme i Eastern Conference Finals. Det var Toronto, der vandt kampen, og de er derfor helt tilbage i serien, efter de tabte de første to kampe. Torontos sejr blev ført an af Pascal Siakam og Kyle Lowry. Siakam spillede sin bedste kamp i serien, hvor han præsterede 23 points og 11 rebounds. Det mindede mere om den Pascal Siakam, vi så i den regulære sæson.

Jayson Tatums 24 points og 11 rebounds var ikke nok for Boston, som havde en meget svær kamp. De ramte kun 7 ud af 35 forsøg bag trepointslinjen, hvor Jaylen Brown var den eneste, der ramte mere end én.

 

Kampen startede tæt, hvor holdene fulgte hinanden gennem store dele af første quarter. Raptors ramte mange trepointsscoringer fra både VanVleet, Lowry, Siakam, Ibaka og Anuoby. Boston hang dog på, så de kun var bagud med fire points efter første quarter.

Raptors var langsomme til at komme i gang i andet quarter, hvor Celtics indhentede det tabte.  Forsvaret blev bedre fra begge hold, hvor der blev produceret store blocks fra begge hold. Serge Ibaka spillede en flot kamp fra bænken, hvor han lavede 18 points. Han ramte fire ud af fire trepointsscoringer. Fred VanVleet ramte en trepointsscoring med 0,9 sekunder tilbage til pausestillingen 49 – 49.

 

Tredje quarter var tæt i de første mange minutter, men Raptors løb fra Celtics i de sidste to minutter. Fred VanVleet spillede et stort quarter. Han scorede flere vigtige trepointsscoringer, der ville holde Boston på afstand. De førte med over ti points flere gange, men Jayson Tatum fik reduceret til 81 – 73 med 30 sekunder tilbage.

 

Kyle Lowry startede fjerde quarter med en stor trpointsscoring over Grant Williams. Boston gik til kurven, da de ikke kunne ramme et skud ude bag trepointslinjen. Det holdte dem inde i kampen, men Raptors holdte afstanden ned til dem. Toronto kom mod slutningen foran med 98 – 87. Kampen så ud til at være afgjort efter Daniel Theis brændte to straffe, men Jayson Tatum tog rebounden, og han gik til kurven, hvor han blev fejlet i et and-one spil. Stillingen var nu 98 – 93 med 30 sekunder igen. Boston havde boldbesiddelse, men Tatum lavede en angrebsfejl. Derefter forsøgte Celtics at score nogle svære skud, men kampen endte 100 – 93 til Raptors.

 

Raptors ser ud til at have momentum, og resten af serien kan blive meget spændende. Næste kamp i serien bliver spillet natten til tirsdag klokken 00.30 dansk tid.

 

Du kan se highlights fra kampen nedenunder:

 

 

Kamp 3: torsdag 3. september, 00.30 dansk tid (natten til fredag)

Resultat: Toronto Raptors 104 – 103 Boston Celtics

Resumé:

Raptors holder sig i live efter Buzzer Beater

Nattens kamp mellem Toronto Raptors og Boston Celtics var et tæt opgør. Toronto Raptors vandt kampen i sidste sekund, da OG Anuoby leverede en trepointsscoirng i sidste sekund. Raptors holder sig dermed i live og reducerer til stillingen 2 – 1 i kampe. Havde de tabt kampen, skulle de overkomme Bostons føring på 0 – 3, hvilket stadig aldrig er sket. Håbet lever derfor stadig i Toronto. Boston havde mange muligheder for at lukke kampen, og de kan derfor være skuffet, men trods alt, er de stadig foran inden kamp fire.

Opgøret var tæt det meste af kampen, men allerede fra tip-off var Kyle Lowry i gang. Han startede kampen godt ud for Toronto, hvor han leverede otte ud af deres første ti points. Han fortsatte med at finde sine holdkammerater, og han sluttede også kampen med otte assists.

I den anden ende var det i starten af kampen Kemba Walker, der holdte Boston inde i kampen.

Første quarter sluttede med, at Kemba Walker leverde en buzzer beater, så Celtics førte 33 – 28. Walker havde 29 points i kampen, og alene i første quarter havde han 17 points.

 

Forsvaret blev bedre for begge hold i andet quarter, hvor kampen forblev tæt i starten af quarteret. Med fire minutter igen fik Jaylen Brown scoret, så Boston fik en føring på 10 points. Toronto forsøgte at holde sig inde i kampen, med stor hjælp fra Fred VanVleet, der scorede to trepointsscoringer i streg. På trods af det gode spil fra Toronto, leverde Kemba Walker endnu en Buzzer Beater trepointsscoring, så Boston gik til halvleg med en ti points føring.

 

Toronto kom godt ud fra halvlegen, med nogle vigtige scoringer fra Pascal Siakam og Fred VanVleet. Med seks minutter igen reducerde Kyle Lowry til stillingen 60 – 61. Toronto tog føringen for første gang i anden halvleg, da Pascal Siakam ramte en trepointsscoring med tre minutter igen.  På trods af et rigtig godt quarter fra Toronto, så fik Boston et forspring på fire points ind i sidste quarter.

 

Føringen på fire points var dog ligegyldig, da Fred VanVleet ramte to trepointsscoringer inden det første minut var gået. Kyle Lowry fortsatte sin store kamp, hvor han holdte Raptors inde i kampen med sine scoringer og assists.  Kampens afslutning nærmede sig, men stillingen var stadig tæt. Med to minutter igen scorede Lowry, så Boston kun førte med to points. De sidste 30 sekunder af kampen var fyldt med highlights. Fred VanVleet udlignede til stillingen 101 – 101, efter et layup over Daniel Theis. Boston svarede dog igen med et vanvittigt spil. Kemba Walker fik opmærksomheden væk fra Daniel Theis under kurven, hvor han fik afleveret bolden ind, så Theis kunne dunke til en Boston føring på 101 – 103 med 0,5 sekunder igen. Det så meget svært ud for Raptors. Med Tacko Fall i ansigtet leverede Kyle Lowry en bold ned i hjørnet til OG Anuoby, hvor han scorede til resultatet 104 – 103. Stort spil af både Lowry og Anuoby, som førte til en Raptors sejr.

 

Du kan se highlights fra kampen nedenunder:

 

 

Kamp 2: Søndag 1. september, 23.30

Resultat: Boston Celtics 102 – 99 Toronto Raptors

Resumé:

Celtics kunne ikke gøre noget forkert i deres blowout-sejr i kamp 1 over Raptors. De gjorde meget forkert i kamp 2 tirsdag aften til gengæld, men undslap med en 102-99 sejr efter et flot comeback og en spændende afslutning i fjerde quarter.

Jayson Tatum var igennem hele kampen igen mesterlig og scorede 34 point, hvilket er ny rekord i slutspillet for den 22-årige forward.

Begge hold kom godt ud til starten af kampen, hvor især Toronto Raptors havde noget at skulle bevise. Pascal Siakam gjorde en god figur i første quarter, men forsvandt længere og længere ud af kampen som tiden gik.

Første halvleg var præget af godt forsvarsspil og sløjt angrebdsspil, hvilket gjorde at kampen var utroligt lige. Dog førte Boston med 2 point ved halvleg med stillingen 50-48.

Efter et trægt tredje quarter fra Boston, der så Raptors opbygge en 10-points føring på vej ind i fjerde quarter eksploderede Celtics og gik på et 29-9 run.

Marcus Smart ramte fem treere i fjerde quarter, herunder tre i træk over et 72 sekunders tidsrum for at hjælpe Boston med at udligne en 8-points føring til Toronto. Celtics fortsatte de gode takter og udscorede Raptors 32-21 i den sidste periode af kampen.

Efter et par Norman Powell-frikast, der udlignede kampen til 82-82, leverede Marcus Smart kort efter et 4-points spil, da han blev fejlet bagved trepointslinjen. Det gav Boston en føring på 86-85.

Toronto havde en chance for at udligne kampen på deres sidste boldbesiddelse, men Fred VanVleet var uskarp og kampen endte dermed 102-99 til Boston

Boston har nu en 2-0 føring i serien over de forsvarende mestre og er 6-0 i slutspillet.

Du kan se alle highlights fra den tætte kamp 2 i videoen herunder:

Kamp 3 spilles torsdag(natten til fredag) 00.30

Kamp 1: Søndag 30. august, 19.00

Resultat: Boston Celtics 112 – 94 Toronto Raptors

Resumé:

Celtics blev afskrevet af mange i kølvandet på grund af Gordon Haywards skade i første kamp mod Philadelphia 76ers i første runde, men hidtil i dette års slutspil har Celtics ikke kun overlevet uden Hayward – de har spillet fremragende. Og efter deres 112-94 afklapsning af Toronto Raptors søndag aften i kamp 1 i denne konference semifinale-serie, har Celtics mere end bevist, at de stadig er relevant i forhold til en plads i dette års finale.

Kampen startede med, at Marcus Smart, bankede en åben hjørne-treer i nettet, hvilket hjalp Boston til en øjeblikkelig 11-3 føring, som de aldrig gav afkald på. Men mens Smart ramte sine skud søndag og gik 5-for-9 fra 3-points distancen og scorede 21 point, var det hans spil i forsvarsenden, der virkelig satte tonen for Celtics.

Toronto fik All-Star forward, Pascal Siakam, gentagne gange i post-ups i højre side mod Smart – som altså er cirka seks inches mindre i den matchup – Men Smart, en af ​​de bedste individuelle forsvarere i ligaen, vandt gentagne gange kampen.

Smart var overalt og sluttede med kampens bedste plus-minus. Plus-27 var Smart i sine 31 minutter på banen, hvor han hjalp med at holde Siakam og VanVleet til en kombineret 8-for-32-præstation inklusive 2-for-14 fra 3-pointsskud.

På vej ind i serien var der stadig spørgsmålstegn omkring Siakams evne til at være den førende spiller for Raptors i slutspillet. Han havde ikke set godt ud i seedningskampene og var ikke særlig effektiv i første runde mod Nets. Det billede blev der ikke ændret meget på mod Boston, og hvis Raptors skal videre fra denne semi-finale serie er Siakam nødt til at præstere bedre.

Defensivt var det største problem for Raptors, Celtics evne til at ramme hjørne-treerne. Toronto førte NBA i hjørne-treere tilladt i denne sæson, men fik det til at fungere i grundspillet ved at tvinge bolden i hænderne på dårlige 3-punktskyttere og beskytte ringen i stedet, men mod Boston fik Brown og Marcus Smart Toronto til at betale og ramte syv af Celtics ’10 skud fra hjørnet.

Du kan se alle highlights fra kampen i videon herunder:

Kamp 2 mellem de to mandskaber er tirsdag 23.30 dansk tid.

Toronto Raptors

Skader:
Dewan Hernandez, Patrick McCaw, Oshae Brissett

Forventet startopstilling:
PG: Kyle Lowry, SG: Fred VanVleet, SF: OG Anunoby, PF: Pascal Siakam, C: Marc Gasol

Boston Celtics

Skader:
Javonte Green, Gordon Hayward, Tremonte Waters(day-to-day)

Forventet startopstilling:
PG: Kemba Walker, SG: Marcus Smart, SF: Jaylen Brown, PF: Jayson Tatum, C: Daniel Theis

Kamprogram
Kamp 1 Sun., Aug. 30 19.00 dansk tid
Kamp 2 Tue., Sept. 1 23.30 dansk tid
Kamp 3 Thu., Sept. 3 00.30 dansk tid
Kamp 4 Sat., Sept. 5 Ikke bestemt endnu
Kamp 5* Mon., Sept. 7 Ikke bestemt endnu
Kamp 6* Wed., Sept. 9 Ikke bestemt endnu
Kamp 7* Fri., Sept. 11 Ikke bestemt endnu

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt