fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Bonde skifter til ny spansk klub

Den tidligere Hørsholm 79’ers og Team FOG Næstved spiller Mads Bonde har underskrevet en ny spansk kontrakt i den tredje bedste liga.

Mads Bonde har skrevet under på en etårig kontrakt med Club Básquet Pardinyes (i byen Lleida, red.), som er en klub i LEB Plata, Spaniens tredje bedste liga. Det var ikke et hold, Mads havde det store kendskab til i forvejen da “de er i den anden konference af LEB Plata, end det hold jeg spillede for sidste sæson,” fortæller han til Fullcourt.dk.

Klubben CB Pardinyes endte den seneste sæson på en 13. plads efter at være oprykkere fra Liga EBA (fjerde bedste liga, red.) sæsonen forinden i 2018-2019. I sin nye klub kommer den 197 centimeter høje Bonde til at spille en stor rolle med mange minutter på banen.

“Jeg bliver en af de bærende spillere på holdet. Nogle af de ting, der har været vigtige for mig i mit klubvalg, er at være i en situation, hvor jeg spiller mange minutter.”

“At have en træner der går op i spillerudvikling og at holdet kan konkurrere med de bedste hold i rækken,” har været til grund for beslutningen og den nye kontrakt Bonde har underskrevet, fortæller han.

Coronakrisen satte en kæp i hjulet

Som de fleste andre var coronakrisen med til at sætte alt på pause, og for Bonde var det ligeledes en kæp i hjulet på en sæson, hvor han og hans tidligere holdkammerater havde gode muligheder:

“Det var virkelig ærgerligt at coronakrisen kom, fordi vi lige var begyndt med slutspillet, og jeg føler vi havde et godt hold og kunne have spillet nogle sjove kampe mod gode hold og forhåbentligt gået hele vejen.”

Tiden blev dog brugt fornuftigt med at være i karantæne med sin spanske kæreste, og han fik desuden brugt tiden til fysisk træning og baskettræning:

“Jeg tog derfor hen til min spanske kæreste, imens jeg var i karantæne og ikke kunne forlade huset. Her fik jeg ugentligt programmer af en fysisk træner for at holde formen ved lige. Ellers fik jeg driblet lidt med en bold i vores parkeringskælder, set en masse basketball kampe på YouTube og selvfølgelig fulgt med i “The last Dance” med Michael Jordan.”

Men nu ser Bonde frem til den kommende sæson med basketball i Spanien, hvor han allerede er taget tilbage og forbereder sig til sæsonstarten efter et ophold i Danmark over sommeren:

“Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen. Jeg er allerede i Spanien, hvor jeg træner individuelt med nogle gode trænere de næste par uger for at blive klar til sæsonstart med mit nye hold.”

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Der var to kampe på programmet i Vejlby Risskov Hallen lørdag, da både Bears Academy og Bakken Bears havde hjemmebanekampe i denne runde. Begge...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus tog onsdag aften i mod Team FOG Næstved, der netop havde vundet pokalfinalen over Bakken Bears få dage tidligere. Hjemmeholdet fik i den...

Basketligaen

Det var en ærgerlig Skyler Bowlin Fullcourt.dk mødte efter søndagens pokalfinale, hvor Bowlin´s Bakken Bears blev slået af Team FOG Næstved.

Nyhedsoversigt

Glæden var ikke til at tage fejl af, da Fullcourts udsendte snakkede med Dan Pearson, om hans og holdets præstation, da de besejrede Bakken...

Internationalt

Team FOG Næstved er pokalmestre efter et vanvittigt drama i Forum Horsens. Næstved besejrede Bakken Bears i pokalfinalen med 86-89.

Horsens IC

Efter 40-minutters uhyre tæt basketball, kan Team FOG Næstved kalde sig finalister i dette års pokalturnering. Det kan de efter en sejr på 84-79...