fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Bonde skifter til ny spansk klub

Den tidligere Hørsholm 79’ers og Team FOG Næstved spiller Mads Bonde har underskrevet en ny spansk kontrakt i den tredje bedste liga.

Foto: Boba Keseric

Mads Bonde har skrevet under på en etårig kontrakt med Club Básquet Pardinyes (i byen Lleida, red.), som er en klub i LEB Plata, Spaniens tredje bedste liga. Det var ikke et hold, Mads havde det store kendskab til i forvejen da “de er i den anden konference af LEB Plata, end det hold jeg spillede for sidste sæson,” fortæller han til Fullcourt.dk.

Klubben CB Pardinyes endte den seneste sæson på en 13. plads efter at være oprykkere fra Liga EBA (fjerde bedste liga, red.) sæsonen forinden i 2018-2019. I sin nye klub kommer den 197 centimeter høje Bonde til at spille en stor rolle med mange minutter på banen.

“Jeg bliver en af de bærende spillere på holdet. Nogle af de ting, der har været vigtige for mig i mit klubvalg, er at være i en situation, hvor jeg spiller mange minutter.”

“At have en træner der går op i spillerudvikling og at holdet kan konkurrere med de bedste hold i rækken,” har været til grund for beslutningen og den nye kontrakt Bonde har underskrevet, fortæller han.

Coronakrisen satte en kæp i hjulet

Som de fleste andre var coronakrisen med til at sætte alt på pause, og for Bonde var det ligeledes en kæp i hjulet på en sæson, hvor han og hans tidligere holdkammerater havde gode muligheder:

“Det var virkelig ærgerligt at coronakrisen kom, fordi vi lige var begyndt med slutspillet, og jeg føler vi havde et godt hold og kunne have spillet nogle sjove kampe mod gode hold og forhåbentligt gået hele vejen.”

Tiden blev dog brugt fornuftigt med at være i karantæne med sin spanske kæreste, og han fik desuden brugt tiden til fysisk træning og baskettræning:

“Jeg tog derfor hen til min spanske kæreste, imens jeg var i karantæne og ikke kunne forlade huset. Her fik jeg ugentligt programmer af en fysisk træner for at holde formen ved lige. Ellers fik jeg driblet lidt med en bold i vores parkeringskælder, set en masse basketball kampe på YouTube og selvfølgelig fulgt med i “The last Dance” med Michael Jordan.”

Men nu ser Bonde frem til den kommende sæson med basketball i Spanien, hvor han allerede er taget tilbage og forbereder sig til sæsonstarten efter et ophold i Danmark over sommeren:

“Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen. Jeg er allerede i Spanien, hvor jeg træner individuelt med nogle gode trænere de næste par uger for at blive klar til sæsonstart med mit nye hold.”

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt