fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken deler øretæver ud i topopgør

Torsdag aften bød på topopgør, da Horsens IC hjemme tog i mod Bakken Bears. Der var lagt op til en tæt kamp om førstepladsen i Basketligaen, men Bakken viste klasse, og tog en overbevisende sejr.

Første quarter startede ellers tæt, hvor begge hold kom godt fra start, og fulgtes ad til stillingen 7-7. Herfra stak Bakken dog af. Horsens havde store problemer med at afslutte omkring ringen, hvor den tre gange årets forsvarsspiller, Michel Diouf, gjorde livet surt for de gule. Første quarter sluttede med en Bakken føring på 14-26.

I andet quarter lagde Bakken for alvor afstand til hjemmeholdet. De ramte nærmest alle 3’ere de sendte afsted, og i sær Darboe var varm fra distancen. Horsens lignede et hold, der ikke hang sammen, hverken offensivt eller defensivt. Holdets store stjerner, Gallinat og Borovcanin, havde begge alvorlige problemer med at scorer, og Horsens sejlede længere og længere bagud. Ved pausen havde Bakken dobbelt så mange point ved stillingen 28-56

Midtvejs i 3. quarter var forskellen helt oppe på 41 point, og det lignede en mere end alvorlig ydmygelse af Horsens. Herfra slap Bakken dog lidt af foden fra gassen, hvilket gjorde, at Horsens kunne pynte lidt på resultatet. Gallinat kom også lidt igang i slutningen af kampen, men det var ikke nok til at forhindre en ordentlig øretæve fra de aarhusianske bjørne. Kampen endte med en Bakken Bears sejr på 70-103, og Horsens skal have rettet gevaldigt op på spillet, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde pokalfinalen mellem holdene d. 8. februar.

Bedste spiller for Horsens var Gallinat med 23 point og 3 rebounds. Bakkens sejr var grundlagt af en hold indsats, hvor fem spillere scorede over 10 point. Hvis man skal fremhæve en, så kan man nævne Darboe, der havde 14 point (4 ud af 4 på 3’eren) og 5 assists.

De næste opgaver for holdene er på lørdag, hvor Bakken spiller ude med Randers, og Horsens skal en tur til Svendborg.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears