fbpx
Connect with us

Eurobasket

Andrea Bargnani dropper EM-kvalifikation

Italiens største stjerne, Andrea Bargnani, har valgt at melde fra til landsholdets EM-kvalifikation til august/september. Hans arbejdsgiver Toronto Raptors har givet ham et specielt træningsprogram, der skal sikre, at han bliver helt klar efter den fibersprængning i læggen, der drillede ham i store dele af NBA-sæsonen. Og det betyder, at han ikke er klar til kampe – til hans egen store ærgrelse:

Jeg har i løbet af de seneste dage haft møder med ledelsen i Raptors, og vi er blevet enige om, at det ikke er nogen god ide, at jeg deltager i officielle landskampe i de kommende måneder. De har givet mig et specielt program at arbejde med i løbet af sommeren, så jeg kan komme mig fuldstændigt over mine lægproblemer og få den bedst mulige start på næste sæson for Toronto Raptors,

siger han i en pressemeddelelse, hvor han tilføjer:

Landsholdet betyder meget for mig. Den gruppe, vi har dannet i de senere år, har været fremragende, og jeg har en god forståelse med coach Pianigiani. Min fascination og stolthed ved at bære Azzurri nationaltrøjen er intakt og stærk.

Bargnani planlægger dog at besøge landsholdet, mens de forbereder sig på EM-kvalifikationen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Eurobasket