fbpx
Connect with us

Anadolu Efes Istanbul

Anadolu Efes sendte Barcelona ud i mørket

Det tyrkiske mandskab var bedst og er videre til Final Four efter en samlet 3-2 sejr.

Foto: Arkivfoto

Anadolu Efes Istanbul 80 – 71 FC Barcelona 

Det var den afgørende kamp fem, der blev spillet i Istanbul, og det endte med, at de tyrkiske værter sendte de spanske gæster langt ud i mørket med sejren på 80-71 og en samlet sejr på 3-2. Det er første gang i 18 år, at Anadolu Efes når Final Four i EuroLeague.

Gæsterne lagde bedst fra land og var især gode offensivt. Hele 28 point blev det til, og det gav et forspring på fem point. Anden periode blev det stik modsatte. Her formåede spanierne kun at score halvt så mange point som i første periode, mens tyrkerne overgik deres antal point fra perioden før med et enkelt point. 47-42 til hjemmeholdet ved pausen.

Efter pausen fik begge hold svært ved at finde vej til kurven. Henholdsvis 14 og 15 point blev det til i gæsternes favør, men det gav fortsat en matchbold til værterne. Den matchbold var de dygtige nok til at holde fast i, og Barcelona var aldrig for alvor i nærheden af sejren.

De to holdkammerater, Shane Larkin og Adrien Moerman, delte topscorerværdigheden mellem sig med 18 point hver. Chris Singleton og Thomas Heurtel scorede begge 12 pointfor spanierne. Vasilje Micic blev eneste spiller med en double-double med ti point og ti assists.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Anadolu Efes Istanbul