fbpx
Connect with us

Houston Rockets

Westbrook vil væk fra Houston Rockets

Én sæson efter Russell Westbrook kom til Houston Rockets fra Oklahoma City Thunder, kan han allerede være på vej videre. Westbrook har angiveligt bedt om at komme væk fra Houston denne off-season.

Foto: Flickr - Keith Allison

Russell Westbrook kom fra Oklahoma City Thunder sidste år i et trade, som indeholdte Chris Paul og flere draft picks. Efter én sæson i klubben ser det dog ud til, at Westbrook er på vej videre. Han har ikke et ønske om at blive i klubben, det fortæller The Athletics Shams Charania:

Westbrook havde en fornuftig sæson i Houston, som endte med et nederlag til mestrene fra Los Angeles Lakers i Western Conference Semifinals. Han havde 27,2 points, 7,9 rebounds og 7 assists i gennemsnit per kamp i den regulære sæson. Efter sæsonen fyrede Houston cheftræneren Mike D’Antoni, og deres General Manager Daryl Morey tog til Philadelphia 76’ers. D’Antoni blev erstattet af Stephen Silas, og det er usikkert, hvor Houston står til næste sæson, men noget nyt skal der ske. Rygterne går på, at flere spillere er utilfredse over deres roller og holdet generelt.

Westbrook har stadig tre år tilbage af sin kontrakt, hvor han står til at tjene over 40 millioner dollars hvert år. Det er ikke en løn alle hold kan eller vil betale for en snart 32-årig point guard. Westbrook er dog stadig en verdensklasse spiller, som ville kunne tilbyde mange hold i NBA et frisk pust.

Der har gået rygter om, at New York Knicks og Los Angeles Clippers er interesseret. Efter nattens annoncering har flere også luftet tanken om Los Angeles Lakers. Det bliver i hvert fald spændende at se, hvor den tidligere MVP skal spille næste sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg har været skribent hos Fullcourt siden august 2019. Jeg har været fan af NBA i mange år, og jeg har også en stor interesse for NCAA.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Houston Rockets