fbpx
Find os her

NBA

Westbrook gennemgår knæoperation

Russell Westbrook gennemgik onsdag en knæoperation, der med stor sandsynlighed holder ham ude i de første kampe af sæsonen.

Foto: Keith Allison - Flickr.com

Oklahoma’s stjerne Russell Westbrook gennemgik onsdag en mindre knæoperation, som minimum holder ham ude hele pre season.

Hans tilstand skal reevalueres om fire uger, hvor det bliver officielt om han misser sæsonstarten eller ej.

Oklahomas træningslejr starter d.25 september, som Westbrook altså med sikkerhed ikke kommer til, at deltage i, derudover spiller Oklahoma City Thunder første kamp ude mod Golden State Warriors.

Hvis der er nogen som helst tvivl om hans skadestatus, når vi når sæsonstart kommer Thunder ikke til at tage nogle chancer, men det er naturligvis ikke optimalt for den ambitiøse organisation, hvis spil afhænger af den 29-årige point guard.

Russell Westbrook blev kåret til ligaens MVP for to sæsoner siden, og har snittet 23 point, 6,6 rebounds og 8,2 assists. De seneste to sæsoner har han på imponerende vis opnået en triple-double i snit.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra NBA