fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

Warriors sikrer sig endnu en kamp i Oracle

Golden Statw Warriors kunne tage fra Toronto med en sejr på 105-106 i bagagen. Den blev dog overskygget af en ny skade til Kevin Durant, som måtte udgå i anden periode.

Foto: Fiba.com

På trods af at Kevin Durant måtte udgå i anden periode endte Warriors alligevel med en et-pointssejr over Kawhi Leonard og resten af Toronto Raptors.

Golden State var ellers bagud med seks, point da der manglede to minutter og 40 sekunder, men to 3’ere af deres dødbringende guard-duo, Splash Brothers, bragte holdet fra Oakland tilbage i kampen. Herefter var Warriors lige ved at smide det hele på gulvet da Draymond Green først laver en unødvendig backcourt violation, og DeMarcus Cousins efterfølgende laver en noget mere nødvendig goaltend. Men Klay Thompson, som scorede 26 point i opgøret, satte endnu en 3’er med under et minut tilbage og sikrede dermed Warriors sejren på 105-106.

Stephen Curry bidrog med 31 point, selvom han ikke havde sin bedste aften, hvor han ramte ti ud af sine 23 forsøg. For Toronto var det endnu engang en velspillende Kawhi Leonard, der holdt dem inde i kampen. Han stod for vigtige steals og afgørende point mod kampens slutning, men det viste sig ikke at være nok. Han endte med 26 point, 12 rebounds og seks assists.

Kyle Lowry stod for kampens sidste skud, men efter at være blevet spillet fri i venstre hjørne forsøgte han sig med en 3’er. Draymond Green fik dog en hånd i ansigtet på ham, og bolden nåede end ikke ind til kurven.

Sejren til udeholdet blev dog overskygget af Kevin Durants skade. Warriors’ general manager Bob Myers udtalte efter kampen, at han regner med at det er en overrevet akillessene, hvilket betyder, at Durant kan forvente en længere pause, som muligvis også går ind i næste sæson. Det er dårligt nyt for en spiller, der denne sommer skal ud og teste det frie marked.

Du kan se højdepunkter fra opgøret i videoen herunder. Næste kamp spilles natten til fredag i Oracle Arena klokken 03.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

More in Golden State Warriors