fbpx
Find os her

Man kan godt begynde at glæde sig til på mandag. Kan man holde sig vågen, så tørner Golden State Warriors og Houston Rockets ud mod hinanden kl. 03.00 i Houstons Toyota Center.

Det blev en realitet i nat, da begge gik videre efter sikre 4-1 sejre over henholdsvis Pelicans og Jazz.

De to tophold, der har virket i en liga for sig selv denne sæson, skulle begge blot bruge en periode til at sætte tingene på plads.

Golden State Warriors førte blot med tre point ved pausen mod New Orleans, men med et forrygende 25-4 run i starten af tredje fik man sat Anthony Davis og co. til vægs. Perioden blev vundet 36-19, og så var det en formssag at køre kampen hjem til resultatet 113-104. Curry stod for 28 point, Durant for 24, Thompson for 23 og Draymond Green lavede en double-double med 19 point og 14 rebounds – et point fra en triple-double med 9 assists oveni.

Green var generelt i hopla og deltog undervejs i en timeout hos Pelicans.

Houston fik en forskrækkelse

Houston Rockets cruisede også sikkert mod Conference finalen efter at have taget begge kampe i Utah. Det lignede da også en formalitet, da hjemmeholdet satte tonen med en første halvleg, hvor man førte med otte point. Men i tredje periode fik Houston en overraskelse, da Utah kom buldrende og vandt med elleve. Mitchell, der blot havde scoret to point hele første halvleg fik tur i den og lavede hele 22 point – flere end hele Rockets holdet i den periode.

Det blev dog kampafgørende, at den fænomenale rookie måtte udgå med en skadet venstre fod. De efterfølgende undersøgelser viste ikke noget, men det var en ærgerlig exit for en spiller, der har givet ligaen et frisk pust i år.

Houston fik styr på tingene mod slutningen og bombede Utah ud af Toyota Center med 13 overskydende i sidste periode og vandt dermed 112-102.

Chris Paul virkede ekstra opsat på ikke at smide en 3-1 føring igen og gik forrest for Rockets med 41 point og 10 assists. Harden havde en stille aften med 18 point.

Donovan Mitchell lavede 24 point for Utah og Alec Burks 22.

 

Foto:  Flickr – Keith Allison

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Mere fra Golden State Warriors