fbpx
Find os her

Det stod 39-17 efter første quarter. Warriors gjorde præcis det samme som i de tre første opgør – de bombede løs fra første færd, og slukkede hurtigt alt håb for hjemmeholdet.

Golden State Warriors virker mere rustede til playoff i år. Sidste sæson var man frem til sidste opgør på jagt efter rekorden for flest sejre i regular season. Man stjal rekorden fra Michael Jordans legendariske Chicago Bulls og tog 73 sejre, men det kostede på overskuds-kontoen.

Den virker til gengæld til at være disponeret noget bedre i år. Man er kommet henover Kevin Durants skade, og nu mangler man blot at få træner Steve kerr tilbage i trænersædet. Han er fortsat ude med stærke rygsmerter, og ventes ikke foreløbig at returnere til Warriors bænken.

Warriors vandt første quarter med 22 point, men Jazz kom tilbage i andet og vandt med overraskende 14. Herefter lukkede Warriors dog af og vandt de sidste to perioder.

Draymond Green leverede en triple-double med 17 point, 10 rebounds og 11 assists. Curry stod for 30 point, Klay Thompson 21 og Kevin Durant 18 point.

Hos Utah var Gordon Hayward igen bedste scorer med 25 point. Han fik hjælp af Shelvin Mack med 18 og Dante Exum med 15.

Warriors venter nu deres modstander fra opgøret mellem San Antonio Spurs og Houston Rockets. De to hold mødes i kamp 5 i nat kl. 2.00. Der står 2-2 i serien, så Warriors kan trække luft ind inden Conference finalen.

Foto: Flickr – Keith Allison

https://www.youtube.com/watch?v=Vf7a1F8wLNw

Mere fra Golden State Warriors