fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

Vince Carter skriver historie med ny kontrakt

Dunkelegenden behøver ikke længere at bekymre sig om, hvad han skal fortage sig næste år, da han tager endnu en sæson for Atlanta Hawks.

Vince Carter
dannyb-Flickr

Vince Carter, også kendt under navnet Air Canada, har skrevet en etårig kontrakt med Atlanta Hawks meddeler ESPN’s Adrian Wojnarowski. Kontraktforlængelsen gør ham til den første spiller i historien til at spille sin toogtyvende sæson i NBA. Kun fire andre spillere har formået at spille enogtyve sæsoner (Kevin Willis, Kevin Garnett, Robert Perris, Dirk Nowitzki), men deres fælles-rekord er nu fortid. 

Carter har tidligere på sommeren udtalt, at han ønsker at spille endnu en sæson, og at han mener, at han stadigt har mere at give af. Ikke kun på banen, men også som mentor for de unge spillere på holdet.

Foregående sæson snittede han syv point, tre rebounds og én assist på 17 minutter, samtidigt skød han knap 39 % bag treeren. Dertil skal det siges, at han spillede 76 kampe, hvilket er fjerde mest på Hawksholdet, kun overgået af DeAndre’ Bembry, Alex Len og Trae Young. Intet tyder altså på, at formen fejler noget.

Selvom han nok ikke kan forvente helt så mange minutter næste år, efter tilføjelsen af blandt andre Atlanta Hawks nye håb, Cam Reddish, som også er årets 10. valg i draften, bliver det spændende at følge ham. Han er en populær herre i ligaen, og han bliver med sikkerhed fejret og hyldet af modstanderholdets fans, hvor end han drager hen næste år. Hvem ved, de såkaldte “Farewell Tours” er blevet så populære, måske er det Carters tur?

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Atlanta Hawks