fbpx
Find os her

NBA

VanVleet bliver i Raptors-trøjen

Toronto Raptors forlænger med deres kandidat til Årets Sjettemand.

Foto: Flickr - Keith Allison

Fred VanVleet har skrevet under på en to-årig kontrakt værd 18 millioner dollars med Toronto Raptors.

VanVleet var en vigtig spiller for dem sidste år, hvor han snittede 8,6 point, 2,4 rebounds og 3,2 assists. Han var en del af Raptors’ bænk, som var den bedste i NBA i den regulære sæson.

Torontos bænk scorede 296 point mere end sine modstandere henover sæsonen. Det var mere end 100 point bedre end nummer to på listen. VanVleets rolle på holdet gjorde ham til en finalist til Årets Sjettemand ved NBAs prisuddeling i sidste uge.

Torontos træner vandt prisen for Årets Træner, men Dwayne Casey blev skiftet ud få dage efter, at holdet tabte til Lebron James og Cleveland Cavaliers i anden runde af playoffs.

Forbeholdt nogle overraskende byttehandler, vil næste års Raptors-hold ligne det forrige. Nick Nurse er den nye træner, mens kernen af spillere vender tilbage.

Er Torontos vindue lukket, eller har de stadig en chance for at vinde Eastern Conference nu, hvor Lebron James er rejst til Hollywood?

Toronto bør igen være med i toppen af øst, alene på deres rutine sammen, men om de skal spille op med de mere talente hold i Boston og Philadelphia må tiden vise.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra NBA