fbpx
Connect with us

Ugens taber: Cleveland Cavaliers

New Look Cavs har mistet lidt af deres glans, og ligner efterhånden det samme triste, usammenhængende mandskab som før trade deadlinen.

Tilføj et par nye ansigter, ekstra nederlag og en suppe-skandale, og så er der ikke meget forskel på Cavaliers før og efter d. 8 februar.

I denne uge har man tabt til San Antonio, Philadelphia og Denver, imens det blot er blevet til en enkelt pligtsejr over Brooklyn Nets.

Man kan dog ikke afskrive Cavaliers fra noget som helst, eftersom LeBron James stadig buldrer løs. I denne uge har han snittet 29,7 point, 10,7 assists og 11 rebounds. Altså en voldsom triple-double per kamp, og alligevel har de blot vundet en ud af fire kampe.

Det må være bekymrende for Tyronn Lue, at spillerne omkring James er så ubehjælpelige. Alt afhænger af The King, men assistancen fra resten af holdet har simpelthen ikke været tilstede.

Når nederlagene vælter ind, så er det kun naturligt, at man taber terræn i stillingen samtidigt, og det er netop situationen for Cavaliers. Cavs har nu syv kampe op til Boston på anden pladsen, alt imens de resterende playoffshold ånder dem i nakken.

Derfor ‘vinder’ de prisen som Ugens Taber.

Ugens hold: Los Angeles Lakers

Lakers har vundet samtlige kampe i denne uge. Faktisk har de ikke tabt siden All Star-pausen.

I perioden har de vundet over Dallas, Sacramento, Atlanta, Miami og San Antonio.

Med sejren i nat over Spurs, ramte Lakers deres 28. sejr denne sæson. Sidst de vandt mere end det, over en hel sæson, var i 2012-2013 sæsonen.

Der er grund til optimisme i traditionsklubben, som endda har været hårdt ramt af skader og rotations-problemer denne sæson.

Senest er den unge guard, Josh Hart, udgået med en brækket hånd, alt imens Corey Brewer har forladt klubben til fordel for Oklahoma City Thunder.

Luke Walton skal have stor ros for hans arbejde med den unge stamme af spillere, som har båret holdet frem i tabellen, og foræret Lakers-fansene fornyet håb om en lysere fremtid.

Isaiah Thomas ligner en mand, der er ved at finde fodfæste efter sit trade til klubben. Julius Randle og Brandon Ingram har været bundsolide hele sæsonen, og Lonzo Ball er efterhånden tilbage i fuldt vigør.

Det bliver spændende at følge det talentfulde mandskab resten af sæsonen, hvor ærkerivalerne fra Clippers stadig er inden for rækkevidde.

Ugens kamp: Denver Nuggets 120 – 122 Los Angeles Clippers

Både Nuggets og Clippers er indblandet i det nervepirrende tætte slutspilsrace, som foregår i Western Conference.

Denne intensitet og spænding kunne tydeligt mærkes, da de to hold stødte klingerne sammen tirsdag nat.

Kampen endte med en 122-120 sejr til Los Angeles Clippers, men det så længe ud som, at det var Mile High-mandskabet der ville hive sejren hjem.

Denver førte kampen igennem, og halvvejs i tredje periode nåede de en føring på 19 point, men herfra gik det ned ad bakke.

Boban Marjanovic blev skiftet ind for Clippers og sammen med Montrezl Harrell, Sweet Lou og resten af Clips‘ bænk styrede de holdet mod sejr i det livsvigtige konference-opgør.

Bænken kombinerede for 74 point, hvilket var det højeste antal point for en Clippers-bænk siden år 2000.

Du kan se et sammendrag af kampen herunder:

Ugens spiller: Lonzo Ball

Ball missede, på grund af en knæskade, 15 kampe i streg, inden han gjorde comeback forrige fredag mod Dallas.

Siden da har han været Ballin’. Han har skudt 63,6% bag 3’eren og snittet 12 point, 7,2 assists og 6,7 rebounds.

Det kulminerede i nat i Lakers’ sejr over Spurs. Her scorede han 18 point (Alle 3-pointsskud), samt 11 assists og syv rebounds.

Dette er en knægt, som i sæsonens begyndelse var udskældt for, ikke at skyde godt nok. Han blev beskyldt for ikke at have et hop-skud eller 3-pointsskud i sit repertoire. Men det har han i den grad haft siden hans tilbagevenden, og i særdeleshed denne uge.

“Han gik fra at ramme siden af glasset, til ikke at kunne misse. Han er fyldt med selvtillid lige nu. Han laver spil og rammer vigtige skud for os,” sagde Julius Randle om Lonzo Ball’s præstation efter kampen mod Spurs, ifølge ESPN.com.

Ball forholder sig dog ydmygt til hele situationen og hans brændvarme form.

“Folk kommer stadig til at kritisere. Sådan er det og det betyder intet for mig. Jeg går bare ud og spiller bold,” sagde han.

Ugens historier:

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

More in Boston Celtics