fbpx
Find os her

Ugens Hold: Philadelphia 76ers

76ers kunne gå på (All Star) weekend på en flot ottendeplads i Eastern Conference efter to sejre i uge syv. Efter flere års kronisk ustabilitet er 76ers efterhånden begyndt at ligne en reel playoff-aspirant med nyt lederskab, øget vindermentalitet, effektive rollespillere samt en stærk hjemmebane, hvor Brett Browns tropper nu har vundet 11 kampe i streg.

Holdets nye veteraner bliver ved med at præstere, heriblandt J.J. Reddick, der var altafgørende i mandagens sejr over Heat, og nyankomne Marco Belinelli, der bidrog med 17 point i debutsejren over Knicks.

I fraværet af Joel Embiid, der sad ude mod Heat og kun spillede 24 minutter mod Knicks, trådte andre spillere i karakterer. TJ McConnell imponerede bl.a. med en triple-double mod Knicks, alt i mens Simmons fortsatte sit solide, velafrundede spil.

De individuelle præstationer for 76ers var gode i uge syv, men vigtigst af alt beviste holdet, at de nu er i stand til at lukke og generobre kampe, hvilket vidner om store fremskridt.

Ugens Taber: Phoenix Suns

Phoenix Suns tabte begge kampe i uge syv. Og det var ikke kønt. Suns tabte med 46 point til Golden State Warriors, der stillede op uden trænerstab, og de gik fuldstændig kolde mod Jazz, der begrænsede det unge mandskab til blot én scoring i de sidste 2:40.

Holdet har nu tabt 11 kampe i streg og har indkasseret nederlag på 40+ point fire gange i sæsonen.

Det eneste lyspunkt for træner Jay Triano må være Elfrid Payton, der i sin blot tredje kamp for holdet leverede en triple-double.

Ugens Spiller: Nikola Jokic, Denver Nuggets

Anthony Davis fortsatte sit dominerende spil i uge syv, men vi kan ikke se bort fra Nikola Jokic, der ledte Nuggets til sejre mod Bucks og Spurs. Serberen leverede to triple-doubles, heriblandt NBA-historiens hurtigste (14:33), og havde total kontrol over et Nuggets-hold, der nu har vundet seks ud af deres seneste syv kampe og pt. indtager sjettepladsen i Western Conference.

Ugens Kamp: Miami Heat @ Philadelphia 76ers 102-104  (mandag, 14-02-2018)

Langt inde i opgøret mellem Eastern Conferences nummer otte og syv, lignede Miami Heat en klar sejrherre, men Ben Simmons og J.J. Redick ville det anderledes. Med 19.4 sekunder tilbage af kampen valgte Brett Brown at sætte sin lid til Redick, som kvitterede med en kampafgørende scoring.

Forinden havde holdet kæmpet sig tilbage i kampen på baggrund af endnu en pragtpræstation af holdets rookie, Ben Simmons, som bidrog med en triple-double (18 point – 12 rebounds -10 assists).

I fraværet af Joel Embiid, der sad ude med ankelsmerter, tog Simmons holdet på sine skuldre og orkestrerede et comeback i anden halvleg, som 76ers vandt med 25 point.

76ers var dog tæt på at smide kampen væk med en turnover i de døende sekunder, men heldigvis for det unge mandskab, formåede Dwayne Wade ikke at kapitalisere.

Ugens Historier:

Mere fra Denver Nuggets