Find os her

Ugens taber: Minnesota Timberwolves/Memphis Grizzlies

Ethvert hold som er nødsaget til at underskrive kontrakt med Derrick Rose er i hvert fald ikke vindere – og det ser da hellere ikke alt for godt ud for Minnesota Timberwolves, som har tabt fire kampe i streg og nægter at spille forsvar.

Memphis Grizzlies har tabt alle deres fire kampe i uge 10 og scorede færrest point af alle hold. Holdet slutter højst sandsynligt også ugen af med ligaens dårligste plus/minus (-15.5) oven på et grusomt nederlag på 34 point mod Dallas Mavericks.

Ugens hold: Toronto Raptors

Titlen som ugens hold går til Toronto Raptors, der på baggrund af solidt holdspil og fine individuelle præstationer har gjort rent bord indtil videre og vundet deres første tre kampe, heriblandt over ligaens førerholdet Houston Rockets.

Holdets to all stars, DeMar DeRozan og Kyle Lowry, leverede som altid på et højt niveau, men også holdets bænkspillere og rookies bidrog stort i de kampafgørende øjeblikke.

I overtidssejren over Detroit Pistons blev det eksempelvis reserven Fred VanVleet, der afgjorde kampen efter DeRozan afleverede bolden videre med få sekunder tilbage.

Cheftræner Dwane Casey har så sandelig fået det maksimale ud af sin spillertrup, som oser af selvtillid, sammenhold og spilleglæde. Holdet ligner en reel mesterskabskandidat og burde også sikre sig ugens sidste sejr over Knicks i aften.

Ugens spiller: Damian Lillard

Urene i NBA er pt indstillet til Dame Time.

Damian Lillard fra Portland Trail Blazers har ført ligaen i scoringer i uge 10 med 39, 37 og 30 point i sejrene over Lakers, Knicks og Warriors. Lillard har været godt skydende fra trepointslinjen (46%), passet godt på bolden (kun 2.6 turnovers) og gået forrest, når kampene skulle afgøres.

Særligt dominerende var Lillard i mandagens sejr over Lakers, hvor All NBA-kandidaten scorede 15 point i streg over kampens sidste minutter.

Ugens kamp: Detroit Pistons 119 – 121 Toronto Raptors (OT)

Onsdagens opgør mellem Detroit Pistons og Toronto Raptors havde det hele. Energisk spil, fantastiske highlights, stjernepræstationer, udvisninger og en buzzer beater.

Du kan se et sammendrag af kampen herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=AM5Wh6ORsog

Ugens historier:

  • Derrick Rose blev genforenet med Tom Thibodeau efter at have underskrevet kontrakt med Minnesota Timberwolves for resten af sæsonen.
  • Boston Celtics’ Jaylon Brown pådrog sig en hjernerystelse i kampen mod Timberwolves og er ude på ubestemt tid.
  • Stephen Curry og Anthony Davis måtte begge udgå med forstuvning i anklerne, men forventes tilbage snarligt.
  • Kobe Bryants film ”Dear Basketball” vandt en Oscar i kategorien bedste animationskortfilm.
  • Charlotte Hornets er gået på jagt efter en ny General Manager.
  • Brandon Jennings er tilbage i Milwaukee Bucks.

Find odds på NBA på 1xBet.com

Mere fra Memphis Grizzlies