fbpx
Find os her

NBA

Tyson Chandler skriver under med Lakers

Tyson Chandler rykker, efter fire sæsoner i Phoenix, nord på, hvor Los Angeles Lakers ser frem til at kunne få glæde af hans størrelse under kurven.

Foto: Keith Allison - Flickr.com

Los Angeles Lakers har længe været på udkig efter en back up til JaVale McGee, der ikke kan spille alle 48 minutter alene. Indtil nu har Lance Stephenson til tider ageret center, når McGee har skullet hvile sig. Ellers har de udelukkende Ivica Zubac og Moritz Wagner på kontrakt, der er fuldblodige centere.

Derfor er Tyson Chandler en velkommen tilføjelse til truppen, der er i akut behov for en stor mand til at hjælpe under kurven. Lakers tillader lige nu fjerdeflest offensive rebounds til modstanderen, hvilket Chandler burde kunne forhindre lidt af.

Chandler blev fritstillet i sidste uge af Phoenix Suns. Han har tilbragt de seneste fire sæsoner i The Grand Canyon State. Inden da tørnede han ud for New York Knicks og før det, Dallas Mavericks, hvor han i 2011 var med til at vinde en ring over LeBron James’ Miami Heat.

Tyson Chandler har rundet de 36 år og har skrevet under på en kontrakt der løber resten af sæsonen. Den vil indbringe ham lidt over $2 millioner.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra LA Lakers