fbpx
Connect with us

Miami Heat

Tyler Herro bliver brandvarm i Miami

Tyler Herro blev valgt med 13. valget i årets draft af Miami Heat. Han ligner umiddelbart ikke deres næste store stjerne, men man skal ikke dømme en bog på dens omslag. Herro har allerede vist i Summer League, at han hører til i NBA.

Tyler Herro
FOTO: UK Athletics, Chet White

14 point, 2,5 assists og 4,5 rebounds i college, signalerer ikke, at en spiller får stor succes i NBA. Sommetider skal man kigge på spilleren fremfor statistikerne.

Tager man et kig på Herro og hans år i Kentucky, ser fremtiden lysere, ud end hvad statikerne spår. Hos Kentucky delte han bolden og produktionen med sine holdkammerater.

Livet i NBA og i Miami bliver en omvæltning. Herros fysiske statur er ikke imponerende, og han kan få problemer med større modstandere. Hans vingefang er dog positivt. 208 cm giver ham en defensiv fordel. Han har potentiale til at lave steals, uden at riskere at skulle i fysisk kamp med modstanderen.

Tyler Herro er bedre end de fleste tror

Offensivt får Miami mest gavn af ham. Herro er i besiddelse af næsten ethvert offensivt våben. Hos Kentucky blev han oftest brugt som en skytte. En opgave han fuldførte med bravour. Han kan ramme sine skud overalt fra banen. 35% bag trepointslinjen og 54% fra gulvet, lød hans skudprocenter i college.

Miami Heat har i sommeren skrevet kontrakt med Jimmy Butler. Han bliver formentligt deres primære offensive kilde med bolden i hænderne. Det åbner op for, at Herro kan blive nummer to i rækkefølgen. Herro er på trods af sine evner som skytte endnu bedre med bolden i hænderne.

Evnen til at kunne skabe sit eget skud er forskellen på, om du er en god eller fantastisk basketballspilller. Herro kan skabe sine egne chancer. Det gælder både om det pull up-skud bag trepointslinjen eller om det er en floater.

Han skal arbejde med sine afslutninger omkring ringen. Hans manglende styrke i overkroppen og ryggen gør, at han har problemer med af aflsutte i luften med forsvaret omkring sig.

En af Herros største styrker er hans gåpåmod og evne til at brænde varm. Herro er ikke bange for at sende sine skud afsted. Det medfører også, at når han er rammer et par stykker, bliver han ved. Det mentale overskud han har i sit spil, kan gøre forskellen for ham i tætte kampe. Han er fyldt med selvtillid og takker ikke nej til en udfordring.

Tyler Herro bliver nok ikke ligaens MVP i fremtiden. Han kommer med sandsynlighed til at kunne kalde sig All-Star i fremtiden. Hold godt øje med Tyler Herro de kommende sæsoner, han kan overgå mange af hans draft kammerater.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Miami Heat