fbpx
Find os her

NBA

Towns forlænger med Minnesota

Karl-Anthony Towns har endelig skrevet under på en kontraktorlængelse med Minnesota Timberwolves. Kontrakten har en varighed af fem år, og indbringer den unge center $190 millioner.

Foto: Steve Harp - Flickr.com

Minnesota Timberwolves har været i fokus den seneste uges tid, hvor rygter om Jimmy Butlers utilfredshed har svirret. Her har det i særdeleshed været utilfredsheden omkring holdkammeraterne Karl-Anthony Towns og Andrew Wiggins, der har været diskuteret, og nu ser det ud som om, at Wolves-organisationen også har taget deres parti.

Karl Anthony Towns har nemlig langt om længe forlænget sin kontrakt med klubben som nu løber helt til 2023. Aftalen vil ifølge ESPN indbringe Towns $190 millioner. Den sum er dog et maks for, hvad kontrakten kan løbe op i. Ifølge flere medier kræver det at Towns bliver valgt som All-NBA spiller denne sæson, hvis pengene skal i hus og/eller han skal blive kåret til MVP eller ‘Defensive Player of the Year’ i år eller næste år.

Med denne forlængelse er det Towns og Wiggins, der tjener de store beløb i Minnesota, og det forventes derfor at Butler er væk inden sæsonen starter.

Ifølge ESPN’s Adrian Wojnarowski forlanger Timerwolves’ ejer sågar at Butler er væk inden for et par dage, og at klubben skal være villige til at lytte til tilbud øjeblikkeligt.

Los Angeles Clippers er angiveligt spidskandidaterne til den tidligere Chicago Bulls-forward, som til næste sommer også vil gå efter en anden stjernespiller at parre Butlers talenter med. Her spørger Kawhi Leonard stadig i kulissen.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra LA Clippers