fbpx
Connect with us

Milwaukee Bucks

Toronto vinder efter stort bidrag fra bænken

Toronto Raptors vandt deres anden kamp i streg og udlignede dermed serien, inden Milwaukee på ny kommer på hjemmebane. De vandt kampen 120-102.

Foto: michalkajzerek, Flickr.com

Kawhi Leonard var stadig lettere begrænset efter hans vrid i kamp tre. Derfor var det op til det resterende af mandskabet at træde i karakter, for at få udlignet serien mod Milwaukee Bucks.

Toronto fik i sidste ende 25 point fra guarden Kyle Lowry, samt 48 point fra bænken fordelt på de tre rollespillere Serge Ibaka, Fred VanVleet og Norman Powell. Kawhi Leonard bidrog med 19 point trods udmattelse og en småskade.

Toronto udlignede serien efter de vandt 120-102, inden de nu drager til Milwaukee igen. Her venter dem en voldsom stemning, i hvad Nick Nurse beskriver som et fjendtligt miljø.

“Vi skal velkomme udfordringen det er at spille i et så fjendtligt miljø. Vi går ind i et hårdt og larmende sted at spille. Lad os se, om de kan levere den samme beslutsomhed og fokus igen,” sagde Nick Nurse efter kampen til ESPN.com og henledede til Milwaukee’s bedre skudprocenter i denne kamp kontra den foregående.

Bucks ramte nemlig 46 procent fra gulvet denne gang, i modsætning til kamp tre, hvor de blot skød 37 procent fra gulvet. På straffekastlinjen blev de dog stadig straffet da de blot skød 65 og 66 procent de seneste to kampe, imens Raptors udnyttede deres forsøg fra linjen i en betydelig bedre stil.

Nu vender serien tilbage til Milwaukee, hvor kamp fem spilles natten til fredag klokken 02:30.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

More in Milwaukee Bucks