fbpx
Connect with us

Milwaukee Bucks

Toronto Raptors vinder tredje kamp i træk over Milwaukee Bucks

Toronto Raptors vandt femte kamp i serien mod Milwaukee Bucks. Nattens kamp blev vundet med cifrene 105-99. Raptors har nu vundet tre kampe i træk. Stillingen i serien er efter nattens kamp, 3-2 i Raptors’ favør.

FOTO: Adam Bailey, Flickr.com

Toronto Raptors og Milwaukee Bucks spillede i nat femte kamp i Eastern Conference Finals. Raptors vandt kamp fem, de har dermed vundet de seneste tre kampe i serien. Nattens kamp endte 105-99 til Raptors. Endnu en gang var den helt store historie Kawhi Leonard.

Kawhi Leonard har været slutspillets helt store stjerne. I nat var ingen forskel. Han scorede 35 point, tog syv rebounds, havde ni assists og to steals. Kawhi har været den afgørende faktor for Raptors igennem hele slutspillet.

I nattens kamp var Fred VanVleet også i hopla. Han scorede 21 point. Udelukkende fra bag trepointlinjen, hvor han ramte syv ud af ni skud.

Milwaukee Bucks har været i problemer de sidste par kampe. De så ustoppelige ud efter kamp et og to. Men efter turen til Toronto har de ikke vundet en kamp. Det er første gang i denne sæson, at Bucks har tabt tre kampe i træk.

Mandskabet hænger ikke med næbet. De er fuldt fokuseret og klar til kamp seks i Toronto. Træner for Bucks, Mike Budenholzer, sagde efter kampen “It’s first to four. We’ve got to go to Toronto, get a game. I think the group will be ready”.

Kamp seks i serien bliver spillet natten til søndag. Kampen spilles i Scotiabank Arena i Toronto.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Milwaukee Bucks