fbpx
Connect with us

NBA

Toronto Raptors forlænger med profil

33-årige Kyle Lowry fortsætter i næste sæson hos de forsvarende mestre, Toronto Raptors, efter at de to parter er blevet enige om en aftale for næste sæson.

Arkivfoto: Keith Allison

I sommers mistede Toronto Raptors som forventet deres absolutte stjerne, Kawhi Leonard, til Los Angeles Clippers. Dermed mistede Raptors sidste sæsons Finals MVP, og straks led canadiernes chance om et back-to-back mesterskab et knæk.

En anden vigtig brik i sidste sæsons mesterskab var 33-årige Kyle Lowry, som bidrog med mange års erfaring i NBA og leverede 16,2 point per kamp i finaleserien mod Golden State Warriors.

Lowry blev efter denne sæson en free agent, men de to parter er nu blevet enige om en etårig kontraktforlængelse til en værdi af $31 millioner, kunne den anerkendte og altid troværdige ESPN-journalist, Adrian Wojnarowski, berette på Twitter.

Den kommende sæson vil være Kyle Lowrys syvende sæson hos de forsvarende NBA-mestre fra Canada, Toronto Raptors, og Lowry bliver derudover også den første spiller over 33 år til at lave en forlængelse med en værdi på mere $30 millioner.

Kyle Lowry snittede i sidste sæson 14,2 point, 5 rebounds og 8,6 assists for Toronto Raptors.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA