fbpx
Find os her

NBA

Tony Parker indstiller karrieren

En af spillets helt store legender har valgt at indstille karrieren. Efter 18 sæsoner vælger Tony Parker at gå på pension. Det oplyser den tidligere Finals MVP på hans Twitter.

FOTO: Keith Allisson, Flickr.com

Tony Parker satte sine fødder på et NBA-gulv, for første gang i 2001 i en kamp mod Los Angeles Clippers. Han blev valgt med det 28. valg i draften samme år af San Anotnio Spurs. Det er siden hen, blevet til en hæderlig karriere for franskmanden. Parker offentliggjorde i eftermiddags, at han ikke er at finde i NBA næste sæson.

1254 kampe nåede Parker at spille i NBA. De kampe har været med til at skabe en Hall Of Fame værdig karriere. Parker kan se tilbage på fire mesterskaber, en Finals MVP, seks All-Star optrædener og medvirkende på fire All-NBA hold. Hans statistiker igennem karrieren ser således ud: 15,5 point, 2,7 rebounds og 5,6 assists.

San Antonio Spurs’ dynasti er hvad Parker vil bive husket for. Sammen med Tim Duncan og Manu Ginobili vandt han fire mesterskaber i fem finaleoptrædener. Parker afsluttede karrieren hos Charlotte Hornets, hvor han spillede en enkelt sæson.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Charlotte Hornets