fbpx
Find os her

Efter to skuffende sæsoner i både New York Knicks og Phoenix Suns lå det i kortene, at begge mandskaber skulle ud og finde en ny cheftræner inden næste sæson. De er nu fundet.

I New York er det den tidligere Memphis Grizzlies-træner, David Fizdale, som for næste sæson, skal stå i spidsen for det traditionsrige mandskab. Det var ikke lang tid, at Fizdale nåede at være arbejdsløs, da han blev fyret i Memphis efter, de skuffende endte udenfor slutspillet denne sæson.

Fizdale har to mesterskaber på cv’et, da han tilbage i 2012 og 2013, vandt et mesterskab som assistent i Miami Heat. Nu skal han prøve at gentage den succes i The Big Apple. 

Ligesom Knicks, skulle Phoenix Suns også ud og finde en ny cheftræner, hvilket nu er fundet. Det bliver den 46-årige serber, Igor Kokoskov, som tidligere har trænet Sloveniens landshold og været assistent i et hav af NBA-klubber. Nu skal han som den første europæer nogensinde stå i spidsen for et NBA-mandskab.

Kokoskov kommer med en stor pose selvtillid, da han i sommers vandt EuroBasket med Slovenien. Den nye Suns-træner har også et NBA-mesterskab på cv’et, da han tilbage i 2004 vandt en ring med Detroit Pistons, dengang som assistent. Kokoskov har dertil også fem år i Suns som assistent. (2008-2013)

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Mere fra NBA