fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Tidligere Bakken-stjerne er tilbage i NBA Summer League

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell er tilbage i NBA Summer League, hvor han også viste sig frem på flot vis sidste sommer for Denver Nuggets.

Arkivfoto: FIBA.com, Yannick Coppin

26-årige DeVaughn Akoon-Purcell tog Basketligaen med storm, da han tørnede ud for Bakken Bears i to sæsoner fra 2016 til 2018. Her stemplede han sit navn fast blandt alle danske basketfans, og efter stor succes hos Bjørnebanden fik han chancen for at vise sit værd i NBA Summer League for Denver Nuggets.

Her spillede han fire kampe, hvor han i snit fik 19,3 minutter på banen. DAP, som han kaldes, snittede 12 point, 2 rebounds, 2 steals og 1,5 assists per kamp for Denver. I år får han muligheden for at vise sig frem på bedste vis for Indiana Pacers, der har udtaget den tidligere Bakken-stjerne til deres Summer League-trup.

“I år er mit mål at fortsætte, hvor jeg slap sidste år og vinde kampe. Sidste års erfaring gav mig et blueprint af, hvad jeg kan forvente. Men når dagen er omme, så er det bare basketball. Jeg kommer som altid til at spille hårdt og leve med resultaterne,” siger han til Fullcourt.dk.

Sidste års succes med Denver Nuggets i NBA Summer League udmøntede sig i en tovejs NBA-kontrakt, som også giver klubben mulighed for at lade spilleren spille i NBA’s udviklingsliga, G League. Nuggets valgte dog at waive Akoon-Purcell, efter han havde spillet syv kampe i verdens bedste liga, NBA.

Siden gik turen til Israel, hvor Hapoel Tel Aviv stod klar med en kontrakt. Det blev dog aldrig et match made in heaven, og derfor gik turen efter otte kampe i Israel videre til franske ESSM Le Portel.

Akoon-Purcell nåede 12 kampe i Frankrig, som heller ikke blev den helt store succes, men hans flotte præstationer i NBA Summer League sidste sommer sikrede DAP endnu en omgang sommerbold i NBA.

“Sidste år er fortid og fremtiden er lys. Jeg ser frem til at vise mig frem i dette års Summer League,” siger han.

Indiana Pacers spiller første kamp lørdag den 6. juli mod Memphis Grizzlies. Kampen spilles i Las Vegas.

Skal du med på Fullcourts NBA rejse til Florida til marts? Læs mere her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Bakken Bears