fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

The Beard tangerer Jordan

James Harden scorede 60 point i nattens kamp mod Atlanta Hawks. Det var den fjerde 60 pointskamp i hans karriere.

Had ham eller elsk ham. James Harden er en af de bedste scorere NBA nogensinde har set. Sidste år scorede han 36,1 point per kamp, hvilket var det højeste siden Michael Jordans 37,1 point i 1987. Han havde to kampe med 61 point og syv andre med 50+.

På en eller anden måde er den tidligere MVP endnu bedre i år. Efter 19 kampe snitter han 38,9 point og 7,8 assists. Houston er 13-6 i kampe og befinder sig i top fire i Western Conference. Harden er igen i år fanget midt i kampen om MVP-titlen sammen med Giannis Antetokounmpo.

I nat leverede han så sin mest dominerende kamp til dato. I mod Atlanta Hawks havde Harden sin fjerde 60 points kamp i karrieren. 60 point på blot 30 min og 41 sekunder. 60 point på 24 skudforsøg (og 23 straffeforsøg). Houston scorede 50 point mere end Hawks med The Beard på banen.

Hardens – og holdets – præstation var så overvældende, at aftenens største stjerne kunne holde fri i hele fjerde periode og se kampens afslutning fra de bedste pladser i arenaen. Houston vandt sikkert kampen 158-111.

Skægget skriver historie

Med denne scoringspræstation bevæger han sig op i top fire af spillere med flest 60+ kampe. Han har nu ligeså mange som Michael Jordan. Kobe Bryant er nummer to på listen med seks, mens Wilt Chamberlain ligger sikkert i front med 32 sådanne kampe.

Det er stadig tidligt i sæsonen, men James Harden har muligheden for at blive den første siden Chamberlain til at snitte med 40 point per kamp. Det er ikke kun overraskende, fordi mange forventede, at vi sidste år havde set den bedste udgave af James Harden. Det er ligeså forbløffende, at han gør det efter tilføjelsen af Russell Westbrook.

De mest optimistiske forestillede sig en verden, hvor Westbrook kunne tilføje noget uforudsigeligt og gøre holdet bedre. Men selv de der troede dét, forventede at begge spillere ville præstere dårligere statistikker. Det har indtil videre ikke været tilfældet.

Om man kan lide Hardens spillestil eller ej, beviser han igen og igen, at han fortjener alle respekt. Ligesom polarisende spillere før ham, som Kobe Bryant, kan man ikke længere gøre andet end at respektere hans talent, vilje og arbejdsmoral. Harden er igen ved at skrive historie – om han vinder flere MVP-titler eller et mesterskab skal ikke fjerne fokus fra hans utrolige karriere.

Værd at vide:

  • Trae Young havde flot kamp med 37 point og syv assists. Han ramte 10/16 og 5/9 fra treeren.
  • Houston spillede i deres City Edition-trøjer og hold nu op de er fede. Den rene hvide farve med sort skrift og røde kanter er glimrende mix.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Atlanta Hawks