fbpx
Connect with us

NBA

Team USA vinder for andet år i træk

Miles Bridges tog MVP-titlen i blandt de unge stjerne, da Team USA besejrede Team World 151-131 i Rising Stars Challenge i nat. En kamp som hædrede de unge stjerner og ikke mindst afdøde Kobe Bryant og David Stern.

Arkivfoto: All Star Chicago 2020

All Star Weekend er for alvor skudt i gang. I nat mødtes Team World og Team USA i kampen om Rising Starts-trofæet. Det blev til tre tætte perioder, men til sidst trykkede Team USA på pedalen og gik et gear op. De besejrede Team World med 20 point, og stillingen 151-131. Michael Bridges sluttede med 20 point og flere højdepunkter, og tog dermed MVP-titlen i årets Rising Stars Challenge.

“Do epic things, always”

All Star weekend handler altid om at have det sjovt for både spillere og fans. Om at se de bedste unge stjerner i aktion, de bedste atleter og de allerstørste basketballstjerner i universet. Dette år er ingen undtagelse.

Men som de fleste ved, er to af de største personligheder indenfor NBA og basketball afgået ved døden i 2020. Der er naturligvis tale om den forrige NBA kommisær, Devin Stern, og Lakers-legende og 18 gange All Star, Kobe Bryant.

Bryant’s ven og førhenværende holdkammerat, Pau Gasol, og tidligere WNBA-spiller, Sue Bird, stod for at hylde de to ikoner i en flot tale inden kampens start. Med ordene: “My older brother Kobe Bryant used to say: do epic things, always. So let have an epic weekend.” afsluttede Gasol den rørende tale, og erklærede for alvor All Star Weekend 2020 igang.

Højdepunkter fra start

Rising Starts Challenge var i år fyldt med stjerner, ikke bare første- og andetårs stjerner, men reele NBA-stjerner. Team USA bestod af blandt andre Zion Williamson, Trae Young og Ja Morant og Team World indeholdt Shai Gilgeous-Alexander, RJ Barett og ikke mindst Luka Doncic. Luka Doncic og Trae Young skal begge konkurrere i All Star-kampen natten til mandag, hvilket er usædvanligt, altså at have to All Star-spillere med i Rising Stars Challenge.

Kampen starter roligt ud, og det er med det samme tydeligt, at selvom Kobe Bryant’s “mamba mentality” er blevet prædket i ugevis op til kampen, så er der ingen af holdende, der er kommet for at spille hårdt forsvar. I vanlig stil “hyggede” spillerne rundt, men det gav som altid plads til en masse højdepunkter, som vi kan nyde godt af dagen herpå.

Inden første periode var færdig, havde Trae Young allerede lavet en dribling i mellem benene på New Yorks Guard, RJ Barrett og Ja Morant kastet et af flere alleyoops til Zion Williamson. Blandt andet en lob-aflevering fra midten samt et lob mellem benene, begge til Williamson i den dunkene rolle.

Anden periode  byder på flere højdepunkter, og kampen er indtil halvleg en tæt affære. Luka Doncic bringer Team World foran med 71-81 med en vanvittig buzzer beater-treer fra midten i bedste All Star- og Doncic stil.

Team USA dominerer

Tredje periode var ikke en tæt affære på samme måde som første halvleg, og Team USA hurtigt hentede de ti point, de var bagud fra første halvleg. Anført af Miles Bridges, som om nogen ved, hvordan man skal dunke en bold i kurven, kom Team USA tilbage i kampen. Førnævnte leverede blandt andet et par svære trepointsskud, et hårdt ethåndsdunk og ikke mindst et dunk, hvor han kaster bolden på pladen til sig selv.

Zion Williamson fortsætter sine vanvittige dunk, som bliver slået i kurven med en enorm autoritet. Derudover så vi en sekvens med Devonte Graham, som lavede backtoback trepointsskud. Team USA kom 10 point bagud igen, men dominerede i slutningen af tredje periode med et stort run i slutningen. De vandt perioden 44-24, hvilket bragte dem foran med stillingen 115-105 point.

Herfra lykkedes det aldrig Team World at komme tilbage i kampen, og fjerde periode stod derfor i højdepunkternes tegn. Miles Bridges brillerer med endnu et dunk, denne gang et windmill dunk der bringer ham langt over kurvhøjde. Trae Young skyder sit velkendte logo-skud, og Ja Morant leverer et 360 graders dunk.

Team USA vandt sikkert kampen med cifrene 151-131, og bragte trofæet tilbage til amerikanerne for andet år i træk.

Se nattens samlede højdepunkter i klippet herunder:

De kendtes opgør

Inden Rising Star Challenge fandt det årlige Celebrity Game sted. Her mødtes Team Steven A og Team Wilbon hinanden. Team Wilbon hev en fortjent sejr hjem med stillingen 62-47, hvor blandt andre rapperen Common, eks NBA-spiller Quintin Richardson og komikeren Hannibal Buress var en del af at sikre dem sejren.

Førstenævnte Common, som er fra Chicago og i sin tid var bolddreng for ingen ringere end Michael Jordan, blev kampens MVP og kunne løfte trofæet i “de kendtes kamp”.

Se højdepunkter fra den affære forneden.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

More in NBA