fbpx
Connect with us

Boston Celtics

Tatum tegner stor kontrakt med Celtics

Jason Tatum tegner en femårig forlængelse med Celtics, som kan indbringe den 22-årige All-Star op imod 195 millioner dollars over de næste fem sæsoner.

Jayson Tatum
Jayson Tatum - Boston Celtics - Flickr - Keith Allison.

Jayson Tatum har ikke overraskende tegnet en maxkontrakt-forlængelse hos Boston Celtics. Kontrakten har for alvor gjort den 22-årige til en rig mand, som i løbet af de næste fem sæsoner vil blive op til 195 millioner dollars rigere, hvis han vælger at blive i Celtics og overholder sine kontraktforhold såsom ALL-NBA-kriteriet.

I det tilfælde kan det blive den største rookie-kontrakt nogensinde sammen med Donovan Mitchell’s, som for få dage siden tegnede en tilsvarende kontrakt.

På fjerde år af kontraktforlængelsen har Tatum en såkaldt “player option”, hvilket betyder, at han kan vælge enten at forsætte sin kontrakt hos Celtics eller at tegne en kontrakt med et andet hold. I daglig tale kaldes det at ‘hoppe ind’ eller ‘hoppe ud’ af sin kontrakt. På engelsk ‘opting in’ eller ‘opting out’.

Kontrakten blev mulig efter Celtics for få dage siden sagde farvel til Gordon Hayward, som netop ‘hoppede ud’ af sin kontrakt, hvilket frigav 34 millioner dollars hos Celtics i indeværende sæson. Den nyhed kan læses her: https://www.fullcourt.dk/nyheder/hayward-hopper-ud-af-kontrakt/

Jayson Tatum anses som værende en af de allerstørste talenter i ligaen. I en alder af kun 22 år har han allerede nået stjernestatus på holdet og i ligaen, hvilket manifisterede sig, da han i sidste sæson blev valgt til All-Star. Om han kan tage Celtics til det næste niveau, må tiden vise, men nu behøver han i hvert fald ikke bekymre sig om økonomien længere og kan fokusere 100 procent på spillet på banen.

Tatum, som blev valgt som tredjevalget tilbage i 2017-draften, snittede 23,4 point og syv rebounds per kamp, da han førte Celtics til en 48-24-record sidste sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Boston Celtics