Find os her

LeBron James og Kevin Durant har prøvet det i stor stil. De skiftede begge fra deres respektive klubber til en konkurrent i ligaen, og de fik en behandling, der ikke var dem værdig.

I nat var det så Paul Georges tur. Med Oklahoma City Thunder vendte han hjem til Indiana, hvor han gennem syv sæsoner var stjernen på holdet. Modtagelsen var den samme! Elendig!

Hvad er det, der får folk til at råbe og buhe af en spiller, der for fansene gennem så mange år har stået hjertet nær? Flere af de frådende Indiana fans fik sendt deres mishagsytringer af sted iført en Paul George Indiana trøje, hvilket i sig selv gjorde situationen ultra komisk og nærmest latterlig.

Forrådt

For både Durant, LeBron og Paul George er det samlede fælles billede, at de var stjerner på deres hold. Ingen har brugt synderlige mængder energi på at buhe David Lee ud i Oakland, fordi han skiftede til Spurs, og samtidig råbte man sig heller ikke gasblå i hovedet, da DeMarre Carroll tog fra Toronto til Brooklyn.

Denne adfærd kun for de udvalgte få – stjernerne. Men hvorfor? Er det fordi, de bærer drømmene om at nå videre, længere, højere med holdet, og når de skifter, så forsvinder drømmen?

Det er når stjernen lader sig flytte ud fra eget ønske, at mishaget med spilleren blomstrer. Kyrie Irving fik en varm velkomst i Cleveland i år. Isaiah Thomas, der røg den anden vej i samme handel, vil ikke få en pibekoncert i Boston. Han ønskede sig nemlig ikke væk fra de grønne.

Trods disse små spidsfindige retningslinjer for fans, så er adfærden overfor en Paul George i Indiana onsdag nat urimelig. Man kan forstå fans, der er skuffede, men hvor er taknemligheden henne overfor en mand, der gav Indiana hele syv sæsoner. Burde man ikke modtage ham med en smule mere værdighed i respekt for, hvad han gav til klubben. Det samme gælder LeBron James og Kevin Durant!

Er det så voldsomt med et klubskifte, at hele den relation fans og spiller har bygget op gennem årene blot forsvinder i det sekund, en spiller søger nye udfordringer?

Paul Georges syv sæsoner burde aftvinge respekt i Indiana! Han burde have været klappet ind på banen. Han burde have været modtaget bedre.

Men endnu en gang skuffede NBA fansene med deres adfærd overfor en spiller, der blot skiftede til et andet hold!

https://www.youtube.com/watch?v=YuSMASBqRZw

Foto: Mark Runyon – Flickr

Find odds på NBA på 1xBet.com

Mere fra Indiana Pacers