fbpx
Find os her

NBA

Tag med Fullcourt og LA Travel til New York og se NBA

Efter længere tids planlægning og organisering er det endelig lykkedes os, at sammensætte en spændende tur til USA med LA Travel. Turen går til New York fra den 27. marts til den 2. april, hvor der er hele to NBA-kampe på programmet. Udover dette får du oplevelser i særklasse som turist i verdens mest pulserende by!

I samarbejde med LA Travel er vi virkelig glade for endelig, at kunne præsentere den første udflugt med Fullcourt. Vi har på denne første tur haft fokus på, at tage en “kort” flyvetur til New York, for at holde prisen nede i et fornuftigt niveau. Uden dog at gå på kompromis med kvaliteten af kampene.

Vi skal se fire hold i aktion på denne tur. Det bliver først New York Knicks mod Toronto Raptors. Sidst nævnte har spillet en virkelig flot sæson, og er lige nu favoritter til at tage mesterskabet i eastern conference. Raptors tæller stjerner som Kawhi Leonard, Kyle Lowry og Jonas Valanciunas. New York er under en genopbygningfase, hvor holdets store stjerne Kristaps Porzingis har siddet ude med en skade hele sæsonen.

I den anden kamp skal vi glæde os til at se Kyrie Irving og Boston Celtics i aktion mod Brooklyn Nets. Boston har ligesom, Raptors et uhyr spændende mandskab med masse af talent og kvalitet. Og ja, så er Kyrie Irving simpelthen bare en spiller der skal opleves på tætteste hold!

Der er desuden mulighed for at tilkøbe ekstra kampe, da der spilles flere kampe i perioden vi er i New York.

Du kommer ikke til at kede dig!

Med på turen kommer også repræsentanter fra Fullcourt, som vil holde oplæg før kampene, og generelt bare være klar til at svare på spørgsmål om holdene, så du kan blive klædt bedst muligt på til kampene.

Der er naturligvis også nogle dagtimer, der skal bruges på et eller andet. Derfor har LA Travel også en guide med på turen. Guiden vil tage sig kærligt af alt det praktiske på turen, som transport til og fra hotellet, udflugter til de største seværdigheder i New York, og selvfølgelig bare være der for dig under turen, så du får den bedste oplevelse som muligt.

LA Travel har specialiseret sig i sportsrejser, og har flere årlige turer til både NHL og NFL, så de er eksperter i at lave underholdende turer for sportsinteresserede. Så man er sikker på, at få en helt uforglemmelig tur ud af det.

Prisen for turen er: 13.895 kr.

Læs mere om turen og bestil nu lige her. 

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Boston Celtics