fbpx
Connect with us

NBA

Suns tordner mod playoff

Inden holdende mødtes i “boblen”, lå Phoenix Suns på en 13. plads. Nu ligger de på 10. pladsen, kan ænse playoff og ånder nu både Portland Trailblazers og Memphis Grizzlies i nakken. Få hele overblikket over ottendepladsen i vest her.

Phoenix Suns Logo

Kommet for at vinde

Phoenix Suns er ikke kommet til “boblen” sovende. De har vundet alle deres seks kampe og er gået fra “lotteryteam” til playoffaspiranter. Anført af en storspillende Devin Booker spiller Suns flot basketball for tiden, og de kan nu lugte blod i håbet om at nå playoff. Yderligere en motivation kommer i, at Suns ikke har vundet seks kampe i streg siden 2014 og ikke har været i playoff siden 2010.

På deres vej har de både besejret meget velspillende Indiana Pacers, de har slået Dallas Mavericks, Miami Heat, Los Angeles Clippers efter de til sidst udraderede Oklahoma City Thunder med cifrene 101-128 i nat. I sidstnævnte kamp holdte de deres modstandere til kun at score 37 point i anden halvleg.

Hvis de fortsætter deres flotte spil og ender på niendepladsen, skal de spille de såkaldte play-in-games mod ottendepladsen. Det betyder, at de skal vinde to kampe i træk før, hvem end der ender som ottendeplads vinder én kamp.

Kampen om den sidste slutspilsplads 

New Orleans Pelicans og Sacramento Kings har officielt mistet muligheden for at nå playoff, mens Memphis Grizzlies, Portland Trail Blazers, Phoenix Suns og San Antonio Spurs alle har muligheden, alle hold har to kampe tilbage i “boblen.”

Afhængigt af hvordan aften/nattens kampe ender, vil der kunne ske forskellige udfald. Nogle udfald vil betyde et farvel til et par hold, mens andre udfald vil give yderligere spænding frem mod et eventuelt play-in system.

Den endelige ottendeplads får æren af at møde Los Angeles Lakers, som har sikret dem førstepladsen i Western Conference. 

Man taler altid om, hvor mange kampe et hold er foran eller bagud, men for at simplificere det en smule, giver vi her et overblik over, hvad man skal være opmærksom på, når man ser med i dag og nat.

San Antonio Spurs bliver elimineret hvis:

Portland Trailblazers vinder mod Dallas Mavericks

OG

San Antonio Spurs taber til Houston Rockets.

Phoenix Suns bliver elimineret hvis:

Portland Trailblazers vinder mod Dallas Mavericks

OG

Phoenix Suns taber til Philadelphia 76’ers

Memphis Grizzlies sikrer sig play-in-kampe hvis:

Memphis Grizzlies vinder mod Boston Celtics

ELLER

San Antonio Spurs taber til Houston Rockets

OG

Phoenix Suns taber til Philadelphia 76’ers.

Memphis Grizzlies sikrer sig 8. pladsen og playoff hvis:

Memphis Grizzlies vinder mod Boston Celtics

OG

Portland Trail Blazers taber til Dallas Mavericks

Portland Trail Blazers sikrer sig play-in-kampe hvis:

Portland Trailblazers vinder mod Dallas Mavericks

OG

San Antonio Spurs taber til Houston Rockets

OG

Phoenix Suns taber til Philadelphia 76’ers

Følg med i nat og fremadrettet, hvis ikke det lykkedes Grizzlies at nå playoff efter nattens samlede opgør. Den første kamp og lokalopgøret mellem San Antonio Spurs Houston Rockets er i skrivende stund netop startet.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA