fbpx
Find os her

De har været uden Popovich i de seneste kampe, og hele sæsonen har Kawhi Leonard siddet ude. Derfor har oddsene ikke været med det elskede og respekterede franchise, der endnu en gang her til morgen måtte lade livet til Golden State Warriors i playoff.

Warriors førte 3-1 i serien inden kampen hjemme i Oracle Arena, og langt de fleste så kampen som en formssag. Efter de første tre perioder havde mestrene da også kampen på cruise control, da man førte med 14 point. Man var endda helt oppe og føre med 16, inden San Antonio tog en beslutning om at kæmpe frem til slutfløjt.

Det overraskede tilsyneladende Warriors, der pludselig frøs i skæret fra San Antonio lygterne. Som et skræmt dyr på vejen stod mestrene pludselig stille, og Aldrigde og co. begyndte at æde sig ind.

Med en stærk indsats fra den store San Antonio center hentede Spurs mere og mere, og så var et 16-points forspring med 39 sekunder igen decimeret til to point og stillingen 93-91.

Men Golden State Warriors har Kevin Durant, og han bragte roen tilbage i de gulklædte sæder i Oracle, da han med et par scoringer og straffekast fik øget igen.

Kampens resultat – 99-91 – afspejlede slet ikke, hvor tæt afslutningen i virkeligheden var.

Da kampen sluttede, drejede samtlige kameraer over på Spurs legenden Manu Ginobili, der endnu ikke har afgjort, om han spiller en sæson til. Muligvis listede han i dag ud af bagdøren som hans tidligere kollega Tim Duncan gjorde det.

Dog blev han påvirket stærkt af Warriors træner Steve Kerr, der efter kampen foran alle kameraer opfordrede Manu til en sæson mere.

Aldridge lavede 30 point og tog 12 rebounds for Spurs, men Durant og Thompson lavede hver 25 og 24 point for Golden State.

 

Foto:  FIBA.com

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Golden State Warriors