fbpx
Connect with us

San Antonio Spurs tog til Houston til kamp 6 vel vidende at deres altoverskyggende stjerne Kawhi Leonard ikke ville spille. Derfor blev der stillet skarpt på et par andre profiler, der skulle levere, hvis Spurs skulle have noget ud af den vanskelige udebane i Houston.

Ginobili, Mills, Green og Aldridge var alle folk, man kiggede til efter i forhold til point og forsvar, men særligt Aldridge trådte i karakter i kampen, der endte med 114-75 til Spurs.

Houston virkede ikke rigtigt til at have et modsvar mod den store forward, der kampen igennem nærmest gjorde, hvad der passede ham.

Kampen var forholdsvis hurtigt overstået, og San Antonio førte med 19 ved pausen. Det blev ikke meget anderledes efter, og så kunne Spurs hive kampen hjem efter overbevisende at tage alle 4 perioder.

James Harden virkede helt ved siden af sig selv i nat, og det virkede som om, at Ginobilis dramatiske block på ham i det sidste sekund af kamp 5 stadig sad i ham. Harden leverede blot 10 point. Andre ustabile Houston spillere har gennem serien været Eric Gordon og Lou Wiliams, som man vel godt kan forvente mere af i skarpe situationer. Williams har momentvis lyst op undervejs, men Gordon ikke rigtig har leveret. Til gengæld har Trevor Ariza vist sig yderst kompetent og stabil som sidekick for Harden. Han blev igen i nat topscorer for Rockets med 20 point.

Hos Spurs leverede Aldridge sæsonens højeste med 34 point og 12 rebounds. Jonathan Simmons lavede 18 og Patty Mills 14 point.

San Antonio Spurs er nu klar til Western Conference Finals, hvor de møder skræmmende Golden State Warriors. Warriors har hygget sig med en uge fri efter deres andet sweep på 4-0 i playoff – senest mod Utah Jazz.

Søndag mødes de to storhold for første gang, og Golden State har hjemmebanen fra start.

Foto:Keith Allison – Flickr

https://www.youtube.com/watch?v=Bz2az-ZJXLM

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Houston Rockets