fbpx
Find os her

NBA

Solid præstation af Shields for Pelicans ved NBA Summer League

Shavon Shields fik en mere end acceptabelt debut og start på NBA Summer League i nat med New Orleans Pelicans i sejren over Toronto Raptors.

Foto: Olimpiamilano.com

Det var ikke kun DeVaughn Akoon-Purcell der i nat kom i aktion ved NBA Summer League, hvor også danske Shavon Shields gjorde sig bemærket.

Efter en fantastisk sæson for italienske Trento, er Shields taget over Atlanten for at forsøge at hæve sin værdi yderligere i Europa, hvor flere topklubber er på jagt efter ham.

Både FC Bayern München og Baskonia meldes interreseret i danskeren, som måske bliver yderligere eftertragtet efter i EuroLeague, efter sit ophold i USA.

I nat kom Shields nemlig endeligt i aktion for New Orleans Pelicans, hvor han leverede en ganske fin præstation.

Shields var blot en ud af fem spillere som fik over 20 minutter på banen for holdet. På 27 minutter leverede Shields 12 point, 8 rebounds, 3 assists og 1 block. Pelicans slog i øvrigt Toronto Raptors med 77-90.

Shavon Shields spillede som sagt en fantastisk sæson for det italienske tophold Trentor sidste år. I seks kampe i finalen snittede han 21 point pr. kamp, og scorede i to af opgørene hele 31 point for sit hold.

I sæsonen har Shields snittet 14,3 point, 3,8 rebounds, 2,5 assists og 1 steal pr. kamp i den italienske bedste række, mens han i EuroCup blev noteret for 11,7 point, 3,1 rebounds, 2,3 assists og 1,2 steals pr. kamp.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra NBA