fbpx
Find os her

James Harden og Houston Rockets var i nat på besøg i Phoenix. Efter et nederlag hjemme til Toronto var Rockets glade for at være på farten igen. De havde vundet syv ud af otte kampe inden nattens kamp. Chris Paul var også at finde i opstillingen for første gang siden hans lidt undervældende debut mod Golden State.

Phoenix Suns er kommet bedre i gang med sæsonen efter, at Jay Triano tog over for en fyret Earl Watson. De har vundet fem ud af 13 kampe siden trænerskiftet. Hjemmeholdet havde også en ændring på holdkortet, da Greg Monroe spillede sin første kamp for sit nye hold.

Hvis der var nogen tvivl tilbage om Houston og Hardens evne til at score point, så burde nattens kamp kvæle den. Houston scorede 45 point i både første og anden periode. Dermed indtog Rockets en delt andenplads på listen over flest point i første halvleg nogensinde. Denver Nuggets scorede også 90 point i første halvleg i en kamp mod San Antonio Spurs den 7. november 1990. Phoenix Suns topper listen med 107 point i de første to perioder af kampen mod samme Nuggets hold tre dage senere på den 10. november 1990.

Hjemmeholdet havde heller ikke problemer med at score, og havde 65 point ved halvleg. I anden periode spillede de næsten lige op med Houston, som vandt perioden 45-42. Det var en periode, som James Harden dominerede med 23 point. Ved halvleg var Harden allerede noteret for 33 point.

Anden halvleg var mest en formalitet, der skulle overstås. Mike D’Antoni forsøgte dog i en timeout at holde dampen oppe, da han mindede holdet om: ”Vi er et mesterskabshold. Hele verden kigger med.”

Gassen gik alligevel lidt af Houston, som ”kun” scorede 52 point i anden halvleg. Men da Suns blev holdt til 51 point, var storsejren aldrig i fare. Kampen endte 142-116.

James Harden endte kampen med 48 point og syv assists. Han fik ekstra spilletid i fjerde periode i jagten efter de 50, men blev alligevel taget ud med fem minutter tilbage. Harden ramte desuden alle sine straffe, 18 af 18, og har nu ramt alle sine 37 straffe i de sidste to kampe. Det er ny NBA rekord. Chris Paul endte kampen med en 10 point og 11 assists double-double på kun 21 minutter. Paul må kun spille begrænsede minutter, mens han kommer i form igen efter sin skade.

Med sejren og Golden States nederlag indtager Houston igen førstepladsen i Western Conference. Det tegner til et spændende ræs om toppen i vest.

Mere fra Houston Rockets