fbpx
Connect with us

Cleveland Cavaliers

Skuffelserne hober sig op for Spurs

San Antonio Spurs spillede sin tredje overtidskamp i træk i nat mod Cleveland Cavaliers. Det blev til endnu et skuffende nederlag på 117-109.

Foto: Flickr - Keith Allison

En af sæsonens helt store skuffelser er at finde i San Antonio. Spurs er trådt ind i et ukendt territorium, hvor nederlagene hober sig op og forsvaret smuldrer under det mindste pres. NBAs tidligere mønsterhold tabte i nat til Cleveland Cavaliers 117-109 i overtid.

Det var holdets tredje overtidskamp i træk. Det er første gang i organisationens historie, at man spillet overtid i tre kampe i træk. San Antonio havde været bag ud det meste af kampen, men en stor fjerde periode, som Spurs vandt 35-22 udlignede altså kampen.

Spurs havde muligheden for at vinde afslutte kampen med en sejr. Med blot 20 sekunder tilbage af kampen var hjemmeholdet foran med tre, 103-100. DeMar DeRozan befandt sig her på linjen, men missede begge forsøg. Det gav Kevin Love chancen for at være helt, da han med syv sekunder ramte en treer.

I overtiden kom Cleveland bedst fra start. Cedi Osmann ramte to treere og gæsterne startede 8-4 i den ekstra periode. Kevin Love var kampens bedste spiller. Han genfandt lidt glæde ved at score 30 point og gribe 17 rebounds. Det var Clevelands første sejr siden 23. november.

Playoffs eller talentudvikling?

San Antonio Spurs har skuffet gevaldigt i den første del af sæsonen. Kun ni sejre i 24 kampe er det blevet til og texanerne befinder sig i øjeblikket på 12. pladsen i Western Conference. De andre hold, som befinder sig under Spurs, er i fuld gang med at udvikle deres talenter og sikre sig et godt resultat i den kommende draft eller været ramt af store skader.

Spurs, derimod, har ikke haft de skader at håndtere og det dårlige resultat er sket med deres erfarne spillere på banen. Dejounte Murray og Lonnie Walker IV bliver stadig for ofte valgt fra til fordel for Patty Mills og Marco Bellinelli. Det virker tydeligt, at Spurs forsøger at være kompetitive i Gregg Popovich’ sidste år, men når de erfarne spillere ikke kan levere varen, er det måske tid at give ungdommen en chance. På trods af de dårlige resultater, så er San Antonio kun to sejre fra en playoffsplads.

Det er beundringsværdigt, at man vil sende Popovich afsted mod solnedgangen med konkurrencedygtige hold, men når man ser på resultaterne, spillerrotationen og spillestilen (holdet skyder færrest treere i NBA og har det syvendedårligste forsvar), er det tydeligt, at Popovich er tættere på den end først antaget.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Cleveland Cavaliers