Find os her

Kent Bazemore misser de resterende 15 kampe i sæsonen for Atlanta Hawks, der på nuværende tidspunkt ligger på sidste pladsen i East.

Bazemore blev skadet i kampen mod Chicago Bulls, hvor han pådrog sig en knæskade.

Bazemore har snittet andet flest point for Atlanta denne sæson med 12,9 point per kamp, kun overgået af holdets point guard, Dennis Schroder.

Hawks, som indtil videre i denne sæson har vundet sølle 20 kampe, planlægger, ifølge ESPN.com, at hente Damion Lee fra G-League-holdet Santa Cruz som erstatning.

Wesley Matthews er også ude for sæsonen grundet et brækket ben. Matthews har snittet 12,7 point i denne sæson, men hans tilstedeværelse har været vigtig i omklædningsrummet, hvor han har fungeret som mentor for holdets yngre spillere.

Værst er det gået ud over Boston Celtics denne aften. Holdets rookie, Daniel Theis, har overrevet sin venstre meniske og er ude for resten af sæsonen.

Theis har spillet værdifulde minutter denne sæson, på en plads hvor Brad Stevens har haft svært ved at finde sin faste starter.

Han har snittet 14,9 minutter og været god for 5,3 point og 4,3 rebounds per kamp.

Som om det ikke var nok, er Marcus Smart også dømt ude i ubestemt tid, eftersom han skadede sin tommelfinger i søndag nats opgør mod Indiana Pacers.

Smart og Theis vil blive savnet for Celtics, der i forvejen har været svingende denne sæson.

Celtics måtte mistede Hayward før sæsonen allerede var gået i gang, og senest måtte Jaylen Brown også udgå med en hjernerystelse. Kyrie Irving har også kæmpet med overbelastning i knæet, og har derfor spillet et begrænset antal minutter denne måned.

Celtics regner, i modsætning til Atlanta og Dallas, med at nå playoffs denne sæson.

De er derfor hårdt ramt, og med blot 15 kampe tilbage i sæsonen, må det blive et mål for Brad Stevens at få hans spillere kampklare til slutspillet.

Find odds på NBA på 1xBet.com

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Atlanta Hawks