fbpx
Connect with us

NBA

Sæsonens sidste MVP barometer

Det er igen blevet tid til en top fem over ligaens mest betydningsfulde spillere i indeværende sæson.

Brug ← → piletaster for at skifte

#5 Toronto Raptors

Record: 46-18


Vi starter noget uortodokst med et helt hold som kandidat til MVP. På nuværende tidspunkt har Raptors den tredje bedste record i ligaen, med 46 sejre og 18 nederlag. Pascal Siakam har fortsat sit spil fra sidste sæsons slutspil, og er holdets topscorer med 23,6 point per kamp.

Ligeledes bidrager fire andre spillere med et pointgennemsnit liggende mellem 16 og 20 point per kamp. Intet andet hold har fem spillere som alle sammen snitter over 16 point per kamp.

Fordelingen af point afspejles ligeledes i Win Share statistikken, hvor seks spillere hver især har bidraget til imellem fire og syv sejre. Trods skader hos de bærende kræfter undervejs i sæsonen, har de forsvarende mestre alligevel formået at levere sejre.

Sejrene kommer fra begge ender, eksemplificeret ved holdets forsvarsgeneral, Marc Gasol. Raptors er plus elleve med Gasol på banen, selvom det kun er blevet til 36 kampe i denne sæson.

Samlet set er Raptors præstation blandt de positive overraskelser, og det er opnået uden en altdominerende spiller, som det eksempelvis ses i Milwaukee Bucks. Derfor er det holdet i sin helhed, som fortjener en plads i denne rangering.

Brug ← → piletaster for at skifte

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in NBA